:

Vilken färg passar till gråa byxor?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vilken färg passar till gråa byxor?
  2. Vilken färg på skjorta till svarta byxor?
  3. Vilka byxor till svart skjorta?
  4. När kan man ha svart skjorta?
  5. Vilken färg på skjorta till grå kostym?

Vilken färg passar till gråa byxor?

Precis som rosa och grå så kvalar lila och grå in som en av de absolut härligaste färgkombinationerna som finns. De lila färgerna, oavsett nyans, poppar verkligen tillsammans med det grå, vilket får din outfit att se genomtänkt och unik ut.

Vilken färg på skjorta till svarta byxor?

Bär mer färg! Och du kan utan problem fortsätta att bära svarta byxor, vit skjorta och grå tröjor och ändå få in färg i din outfit, det är bara att komplettera med en röd bröstnäsduk, ett par gröna strumpor eller ett blått armband.

Vilka byxor till svart skjorta?

Annars är svart skjorta till lite tvättade svarta jeans otroligt snyggt. Bär till detta svarta läderskor och svart flätat bälte.

När kan man ha svart skjorta?

Är det mörk klädsel är en vit skjorta att föredra, men visst fungerar en svart också. Men du bör avstå från en vit slips, då blir det mer festbetonat och det passar inte. Modellen på skjortan har ingen större betydelse.

Vilken färg på skjorta till grå kostym?

En av de kombinationer som jag gillar bäst till just grå kostymer är en vit, ljusblå eller randig skjorta och en marinblå slips. Det är en neutral kombination som går att bära till svarta skor och portfölj men även ett par mellanbruna mockaskor om man känner för det.