:

Kan män ha marinblå klänning på bröllop?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Kan män ha marinblå klänning på bröllop?
  2. Kan män ha vit blommig klänning på bröllop?
  3. Kan man ha mörkblått på bröllop?
  4. Kan man ha vit blus på bröllop?
  5. Kan man ha vit kjol på bröllop?

Kan män ha marinblå klänning på bröllop?

För män innebär det en kostym som är svart, marinblå eller mörkgrå som bärs med vit skjorta och slips eller fluga i valfri färg. Undvik dock helsvart och helvitt. För kvinnor innebär det en festlig klänning eller kjol av finare tyg. Längden bör vara under knät men inte hellång.

Kan män ha vit blommig klänning på bröllop?

Du kan absolut ha en vit klänning som gäst på ett bröllop, men här är regeln att du inte bör försöka överträffa bruden på något sätt. Här kan du precis som vid en svart klänning bryta med detaljer av färg eller välja en vit klänning med mönster.

Kan man ha mörkblått på bröllop?

Är detta en okej klädsel (tänkte främst på att mörkblått är en så pass mörk färg och det är ju en glädjens högtid)? Svar: Det blir alldeles utmärkt klädsel, du behöver inte bekymra dig för färgerna. dels är det helsvart som ska undvikas på bröllop och dessutom lyfter du med ljusa färger.

Kan man ha vit blus på bröllop?

Det är helt okej att välja en svart klänning, men bär accessoarer i någon färg – dock inte vitt eftersom färgkombinationen vitt och svart är en tydlig association till begravning.

Kan man ha vit kjol på bröllop?

Får man ha vitt sig, om man inte är bruden? ett bröllop så är det bara bruden som får ha på sig helvitt. Om det inte är så att brudparet har bett gästerna om det. – Att däremot ha en vit överdel och en färgad kjol går alldeles utmärkt.