:

När livet är för svårt?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. När livet är för svårt?
  2. Hur mycket kostar en lott i Postkodlotteriet?
  3. Hur många svenska är med i Postkodlotteriet?
  4. Hur många miljarder har Postkodlotteriet delat ut?
  5. När kommer Grannyran 2022?

När livet är för svårt?

När livet känns tungt och kan det vara bra att fundera på vad det är som gör att det känns jobbigt för en själv. Känslor är en slags signaler som säger viktiga saker till oss. När mycket känns tungt i livet kan det vara något som behöver förändras. Ibland är det tydligt vad det är som gör att det mesta känns jobbigt.

Hur mycket kostar en lott i Postkodlotteriet?

Vad kostar det att vara med? Du väljer själv hur många lotter du vill ha (max 20 st) och prenumererar månadsvis för 170 kr per lott. Du prenumererar så länge du vill. Du har ingen bindningstid och kan avsluta när som helst.

Hur många svenska är med i Postkodlotteriet?

Nästan en miljon människor i Sverige är med i Postkodlotteriet. Detta genererar ett överskott som går till ideella organisationer.

Hur många miljarder har Postkodlotteriet delat ut?

Postkodlotteriets årsrapport 2021 Tack vare lottköparna kunde 59 ideella organisationer dela på ett överskott på över 1 miljard kronor. Sedan starten i Sverige 2005 har de fått dela på 13,5 miljarder kronor. Pengar som har skapat förändring i Sverige och i världen.

När kommer Grannyran 2022?

I april går lotteriårets första Grannyra av stapeln och har du betalat för en lott i mars så har du chans att vinna. Grannyra nummer två äger rum i början av oktober och för att få vara med i dragningen gäller det att du betalat för en lott i september.