:

Hur mycket har Coop förlorat?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket har Coop förlorat?
  2. Har Coop öppnat sina butiker?
  3. När öppnar Coop igen?
  4. Har Coop fortfarande stängt?
  5. Vad betalade Coop för Netto?

Hur mycket har Coop förlorat?

Förlorar 100 miljoner per dag Men stängda butiker och utdelning av gratis mat ser ut att bli en dyr historia för matjätten. – Coop förlorar troligen mer än 100 miljoner kronor för varje dag affärerna är stängda, säger it-experten Mattias Wallén, cyperchef på SRS Security, till Aftonbladet.

Har Coop öppnat sina butiker?

Alla butiker runt om i landet har nu kunnat öppnas igen, efter IT-störningarna som påverkade Coops kassasystem i nästan hela landet. IT-störningen är en del av en större global cyberattack som riktats mot det amerikanska mjukvarubolaget Kaseya.

När öppnar Coop igen?

Coop meddelar att från klockan 15.00 på torsdagen är alla butiker äntligen öppna. – Från och med nu har vi möjlighet att sälja varor på alla våra Coop-butiker i Sverige, säger Coops vd Magnus Johansson till TT. Ett hundratal tekniker har arbetat intensivt med att starta om kassa för kassa manuellt, i butik efter butik.

Har Coop fortfarande stängt?

Majoriteten av Coops nästan 800 butiker håller fortfarande stängt efter hackerattacken. Ytterligare ett antal butiker har dock kunnat öppna igen på söndagen med hjälp av appen Scan & Pay. Även Coops webbutik fungerar som vanligt. Haveriet till följd av hackerattacken uppstod vid 19-tiden i fredagskväll.

Vad betalade Coop för Netto?

Vad Coop fick betala för affären framgick inte vid köpet men nu står det klart vad en av tidernas största svenska dagligvaruaffärer slutade på ett belopp om närmare 2,4 miljarder kronor, rapporterar Icaanyheter. Det totala priset för aktierna uppgick till 000 kronor.