:

Måste man fylla på kontantkort varje månad?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Måste man fylla på kontantkort varje månad?
 2. Varför tar Telia 15 kronor?
 3. Hur kollar man hur mycket man har kvar på kontantkortet?
 4. Vad innebär Telia fast pris?
 5. Hur mycket saldo har jag kvar?
 6. Hur ser man saldo på 3?
 7. Hur länge räcker Comviq kompis?
 8. Kan ett SIM kort gå ut?

Måste man fylla på kontantkort varje månad?

De flesta operatörer har 12 månaders giltighetstid efter att du senast laddade kontantkortet. Det innebär att du måste ladda ditt kontantkort minst en gång om året för att det ska fortsätta gälla.

Varför tar Telia 15 kronor?

Telia har dragit avgift på 15 kr av mig för att jag inte har tankat kortet på mer än en månad. Detta är en ny avgift från oktober 2019 som riskerar att drabba alla med Telia kontantkort. För att undvika avgiften måste man alltså fylla på varje månad.

Hur kollar man hur mycket man har kvar på kontantkortet?

Nedan ser du operatörernas respektive nummer du kan ringa för att kolla saldot

 1. Comviq: *111#
 2. Halebop: *101#
 3. Hallon: *401#
 4. Telenor: *121#
 5. Telia: *121#

Vad innebär Telia fast pris?

Om du laddar flera gånger läggs surfmängden och eventuella samtalsminuter ihop, men har olika giltighetstider beroende på när laddningen gjordes. Ladda för ett halvår till ett fast pris. Ladda för en månad till ett fast pris – sätt en stående laddning eller fyll på när du vill. Ladda för en hel vecka.

Hur mycket saldo har jag kvar?

*120# lur Visa saldo, potter och prisplan. *120*1# lur Visa sms-saldo för tjänsten Sms till alla. *120*2# lur Visa fria minuter för prislistan Flexibel. *120*3# lur Visa saldo på ditt bonuskonto.

Hur ser man saldo på 3?

Du kan se kvarvarande surfmängd genom att logga in på Mitt3. Om kontantkortet är oregistrerat så ska det gå att registrera det på din befintliga Mitt3-inloggning, men det låter som att det inte riktigt gick vägen när du försökte.

Hur länge räcker Comviq kompis?

Efter förbrukad data kostar surf 0,95 kr/MB. Om kontantkortet inte tankas inom 12 månader blir det ogiltigt och numret kan inte aktiveras igen.

Kan ett SIM kort gå ut?

Om kortet inte tankas inom 12 månader blir det ogiltigt och numret kan inte aktiveras igen. Innestående pengar på saldot går då förlorade. Om du aldrig tankat ett kort hittar du giltighetstiden för numret på startpaketet som ditt kontantkort levererades i. Ett mobilabonnemang är giltigt så länge det betalas.