:

Hur lång är Pewdiepie?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur lång är Pewdiepie?
  2. Vart är Pewdiepie född?
  3. Hur mycket pengar har Pewdiepie 2021?
  4. Har Pewdiepie några syskon?
  5. Var bodde Pewdiepie i Göteborg?
  6. Vad kallas sig Felix Kjellberg på nätet?

Hur lång är Pewdiepie?

Felix Arvid Ulf Kjellberg, mer känd som Pewdiepie [pjuːdiːpaɪ] (stiliserat som PewDiePie), född 24 oktober 1989 i Vasa församling i Göteborg, är en svensk youtubare, komiker och underhållare över internet....Pewdiepie.

Persondata
MakaMarzia Kjellberg
Webbplatsrepresent.com/pewdiepie
Namnteckning
Youtube-information

Vart är Pewdiepie född?

Octo (age 32 years), Gothenburg, SwedenPewDiePie / Born

Hur mycket pengar har Pewdiepie 2021?

Förutom att sälja reklam på Youtube drar han in pengar på sitt klädmärke Tsuki, som han har ihop med sin fru Marzia Kjellberg. Enligt Breakit har Pewdiepie nu en kassa på runt 350 miljoner kronor i bolaget. Han har dessutom omkring 100 miljoner kronor i olika värdepapper, som aktier och obligationer.

Har Pewdiepie några syskon?

Fanny KjellbergPewDiePie / Syskon

Var bodde Pewdiepie i Göteborg?

Foto: TT. Pewdiepie: En av världens rikaste Youtubers, Felix Kjellberg, har bott i Partille. Förmodligen Partilles mest internationella stjärna. När han intervjuades i Partille tidning och precis skulle flytta från Partille till Italien var han mest nervös över att deras bredband inte skulle vara lika bra.

Vad kallas sig Felix Kjellberg på nätet?

Felix Kjellberg är en av dessa användare. Felix Kjellbergs kanal på Youtube går under namnet PewDiePie och är just nu den kanal som följs av absolut flest andra användare. Det var den 15 augusti 2013 som PewDiePie gick om kanalen Smosh och blev absolut störst.