:

Hur göra PDF tillgänglig?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur göra PDF tillgänglig?
  2. Vilken PDF läsare är bäst?
  3. Hur gör man en sökbar PDF?
  4. Vilka program kan läsa PDF?
  5. Hur fyller man i ett PDF dokument?

Hur göra PDF tillgänglig?

Med åtgärden Gör tillgänglig får du hjälp att steg för steg göra en PDF-fil tillgänglig. Du uppmanas åtgärda saker som försämrar tillgängligheten, t....Gör PDF-filer tillgängliga (Acrobat Pro)

  1. Välj Verktyg > Åtgärdsguiden. ...
  2. I åtgärdslistan klickar du på Gör tillgänglig. ...
  3. Markera filerna som du vill köra Gör tillgänglig på.

Vilken PDF läsare är bäst?

I detta fall rekommenderar vi Adobe Acrobat Reader, som finns för både Android och iOS. Till skillnad från pc-versionen är Adobes pdf-app snabb och kompakt. Videon nedan visar Adobes presentation av Acrobat 1.0, som var det första programmet som kunde göra om dokument till pdf-filer.

Hur gör man en sökbar PDF?

Öppna den eller de filer som du vill omvandla till sökbara PDF-filer. Klicka på Profiler och kontrollera inställningarna i dialogrutan PDF Create-profiler. Rutan Sökbar PDF kryssas för automatiskt. Behåll inställningen och ändra andra inställningar (t.

Vilka program kan läsa PDF?

Du behöver antingen Acrobat Reader DC eller Acrobat DC. Om du har båda programmen rekommenderar Adobe att Acrobat DC är standardprogrammet för att öppna PDF-filer.

Hur fyller man i ett PDF dokument?

Så här fyller du i PDF-formulär. Öppna PDF-dokumentet eller -formuläret i Acrobat eller Acrobat Reader. Klicka på Fill & Sign i det högra fönstret, eller klicka på ikonen Signera i verktygsfältet. Klicka på Fyll i och signera.