:

Var kommer Wonder Woman ifrån?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Var kommer Wonder Woman ifrån?
  2. Vart kan man kolla på Wonder Woman?
  3. Vem spelar Wonder Woman 1984?
  4. Vilket år utspelar sig Wonder Woman?
  5. Vad har Wonder Woman för krafter?
  6. Hur kan jag se Wonder Woman 1984?

Var kommer Wonder Woman ifrån?

Den moderna Wonder Woman levde på Jord-1 och hade mer mytologiska rötter. Diana skapades här som en lerfigur av sin mor drottning Hippolyta och välsignades av de grekiska gudarna redan som spädbarn. Hon skilde sig därmed från de andra amasonerna i att hon besatt även för dem övermänskliga förmågor.

Vart kan man kolla på Wonder Woman?

Wonder Woman - Film online på Viaplay.

Vem spelar Wonder Woman 1984?

Filmen utspelas i ett livligt 80-tal, och världen öde står återigen på spel. Gal Gadot spelar superhjälten som tar sig an uppdraget att rädda världen. I rollistan syns även Chris Pine som Steve Trevor, Kristen Wiig som Cheetah, Pedro Pascal som Max Lord, Robin Wright som Antiope och Connie Nielsen som Hippolyta.

Vilket år utspelar sig Wonder Woman?

Den första filmen skulle utspela sig under 1920-talet, därefter en uppföljare som skulle utspela sig under andra världskriget på 1930- och 40-talen, och den tredje skulle utspela sig i nutiden.

Vad har Wonder Woman för krafter?

Wonder Woman fick övermänskliga krafter av Zeus, gudarnas kund, för att kämpa mot ondskan i alla dess former. Hennes krafter är bland annat övermänsklig styrka, snabbhet, flygförmåga och hon är nästintill osårbar.

Hur kan jag se Wonder Woman 1984?

Wonder Woman 1984 - Film online på Viaplay.