:

När släppte Ed Sheeran sin första låt?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. När släppte Ed Sheeran sin första låt?
  2. Vem har skrivit låten Bad Habits?
  3. Vilken låt blev Ed Sheeran igenom med?
  4. Vad handlar Ed Sheerans låtar om?
  5. Vad handlar a team om?

När släppte Ed Sheeran sin första låt?

I februari 2010 släppte han en video av You Need Me, I Don't Need You via SB.TV, något som verkligen satte igång hans karriär. Efter det fick han åka med på turné med rapparen Example. I samma veva släppte han Loose Change EP, där hans (senare) första singel The A Team är med.

Vem har skrivit låten Bad Habits?

Ed SheeranBad Habits / Artist

Vilken låt blev Ed Sheeran igenom med?

Ed's stora genombrott kom efter han flyttat till London och uppträdde med sin låt "You You Need Me, I Don't Need You" på youtube kanalen SB.tv. Videon fick en halv miljon visningar och fick i samband med det upp ögonen på Jamie Foxx som bjöd in Ed till hans Los Angeles Sirius radio show.

Vad handlar Ed Sheerans låtar om?

Låten skrevs 2010, när Ed på något underligt sätt hamnade på Jamie Foxxs radioshow och senare skrev Wake Me Up, något full, vid Foxxs pool. Small Bump handlar om en nära vän till Ed som hade ett sent missfall vid fem månader. Låten är skriven i första person, från föräldrarnas perspektiv.

Vad handlar a team om?

The A Team skrevs efter att Ed spelat på ett härbärge i East London. Där träffade han en kvinna som hette Angel. Efter han spelat satt han och pratade med henne en stund, och senare berättade en av Eds vänner och några andra voluntärer på härbärget mer om hur livet för kvinnor och män som Angel är.