:

Kan man lita på Lowell?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Kan man lita på Lowell?
 2. Vad gör Lowell?
 3. Vilka använder Lowell?
 4. Vad finns det för inkassobolag?
 5. Hur ser ett inkassokrav ut?
 6. I vilka länder finns Lowell?
 7. Vart kan jag se mina inkasso skulder?

Kan man lita på Lowell?

Oprofessionell inte förstående kundtjänst o jag har lagt en halv dag på detta ärende. Deras datalösningar verkar uråldriga. Det visade sig dessutom att fakturan var felaktig, dvs skickad av misstag. Avråder samtliga att använda Lowell och kommer gå vidare med caset.

Vad gör Lowell?

Lowell erbjuder såväl stora som små företag helhetslösningar inom kredithantering och inkasso. Vi har ett brett tjänsteutbud som omfattar hela kreditcykeln, från fakturering, inkassotjänster, köp av förfallna eller osäkra fordringar, samt omfattande analystjänster.

Vilka använder Lowell?

Företaget. Lowell erbjuder såväl stora som små företag helhetslösningar inom kredithantering och inkasso. Tjänsteutbudet omfattar hela kreditcykeln, från fakturering, inkassotjänster och köp av förfallna eller osäkra fordringar till omfattande analystjänster.

Vad finns det för inkassobolag?

10 bästa inkassoföretagen i Sverige

 1. Svea inkasso. De vet hur viktig en bra kundrelation är för dig, därför utlovar de att alltid bemöta dina kunder på ett trevligt, hjälpsamt och professionellt sätt. ...
 2. Sergel Kredittjänster. ...
 3. Gothia. ...
 4. Visma Financial Solutions. ...
 5. Intrum Sverige AB. ...
 6. Alektum Group. ...
 7. Colligent inkasso. ...
 8. Lowell inkasso.

Hur ser ett inkassokrav ut?

Hur ser ett inkassokrav ut? Det finns tydliga krav vad ett inkassokrav ska innehålla. I kravet ska det framgå att du ska betala ett belopp för ett avtal du ingått där förfallodatumet har passerat. I inkassokravet finns även information om att du kan bestrida kravet om du anser att det är felaktigt.

I vilka länder finns Lowell?

Genom sin etablering i Norden får Lowell en ännu starkare ställning i Europa som den näst största aktören inom kredithantering. Lowell är verksamma i Storbritannien, Tyskland, Österrike, Schweiz, Danmark, Norge, Finland, Sverige och Estland.

Vart kan jag se mina inkasso skulder?

Bli av med dina skulder – börja så här

 • Skulder hos Kronofogden. Logga in på Mina sidor på Kronofogdens webbplats med ditt bank-id för att se ditt aktuella skuldsaldo. ...
 • Skulder hos inkassobolag. ...
 • Andra skulder (kan vara privata skulder, hyresvärd, bank och andra långivare som inte har skickat skulden till inkasso).