:

Vem äger Di?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Vem äger Di?
 2. Vilka läser Di?
 3. Hur säger jag upp Di?
 4. Vad kostar Di?
 5. Vilka läser Dagens Industri?
 6. Vem äger grodan?
 7. Är Dagens Industri värt?
 8. Hur säger man upp allt om mat?
 9. Är Dagens industri värt?
 10. Är det värt att prenumerera på Di?
 11. Vilken Finanstidning är bäst?

Vem äger Di?

Dagens industri
FormatTabloid
HuvudägareBonnier AB
ISSNISSN 0346-640X
WebbplatsDi.se

Vilka läser Di?

Di Weekend har en egen redaktion med cirka 15 medarbetare men även Dagens industris reportrar och korrespondenter bidrar till magasinet. Tidningen har i dag 261​. 000 läsare, varav knappt 40% är kvinnor (Orvesto Konsument 2021:2). Tidningen utkommer med 48 nummer per år, även under sommaren.

Hur säger jag upp Di?

Uppsägning av prenumeration Vi tar emot uppsägning per telefon 08-573 651 00 (knappval 2) helgfria vardagar 8-17 och via brev till Dagens industri, Kundservice, 112 60 Stockholm. Du kan även skicka in din uppsägning i inloggat läge via Mina Sidor.

Vad kostar Di?

Di Digitalt pris 429 kr/månad med 12 månader bindningstid och årlig förnyelse. Inför varje förnyelse har du möjlighet att säga upp. Villkor: Om du inte säger upp prenumerationen under de första tre månaderna fortsätter den tillsvidare med 30 % rabatt (för 300 kr/mån) och 12 månaders bindningstid.

Vilka läser Dagens Industri?

Målgrupp Dagens Industri. Dagens industri läsare är välutbildade höginkomsttagare som har ett mycket stort intresse av ekonomi i alla dess former. Värdegrunden är att arbetet är viktigt för dem och de är drivna personer med ett mycket stort beslutsinflytande.

Vem äger grodan?

– Vi går försiktigt tillväga med förändringar, men de sker ändå kontinuerligt, säger Mats Broström som tillsammans med Blixten, Clas Broström, Jens Broström och Peter Yllmark fortfarande äger Grodan idag.

Är Dagens Industri värt?

VARNING DAGNES INDUSTRI är bokstavligen bedragare. Otrolig otrevliga personal som gick alls med på att avsluta prenumerationen trots allt. Se upp för Dagens Industri och deras lurande erbjudande för de är bokstavligen bedragare. Läs mer om det på axbom.

Hur säger man upp allt om mat?

Svar: Du kan när som helst säga upp din prenumeration genom att kontakta Kundservice. Vi behöver din uppsägning snarast möjligt efter att du erhållit din senaste tidning. Observera att utebliven betalning inte gäller som uppsägning.

Är Dagens industri värt?

VARNING DAGNES INDUSTRI är bokstavligen bedragare. Otrolig otrevliga personal som gick alls med på att avsluta prenumerationen trots allt. Se upp för Dagens Industri och deras lurande erbjudande för de är bokstavligen bedragare. Läs mer om det på axbom.

Är det värt att prenumerera på Di?

Trots att jag är en extremkonsument av ekonominyheter känns det allt mindre värt för mig att hosta upp de dryga 7000 spänn som det numera kostar att prenumerera på Dagens Industri (eller knappa 5000 spänn för en digital dito). Särskilt när jag nu i det närmaste i realtid kan få samma nyheter gratis via Omni Ekonomi.

Vilken Finanstidning är bäst?

Financial Times – Financial Times har världsomfattande nyheter och händelser inom finans, ekonomi och politik. Fortune – Detta är världens mest citerade affärstidning. Främst kända för sin årliga ranking av världens största företag: Fortune 500.