:

Vad menas med Geronimo?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vad menas med Geronimo?
  2. Hur många heter Geronimo i Sverige?
  3. Var Geronimo Webbkryss?
  4. Vilken ålder passar High Chaparral?
  5. Måste man förboka High Chaparral?

Vad menas med Geronimo?

Geronimo, född 1829, död 17 februari 1909, var en schaman och ledare för en chiricahuaapachisk grupp vid dess strider med de amerikanska och mexikanska arméerna.

Hur många heter Geronimo i Sverige?

Hur många heter Geronimo i Sverige? 80 män heter Geronimo i förnamn. Av dessa har 19 Geronimo som tilltalsnamn. Snittåldern är 34 år.

Var Geronimo Webbkryss?

Geronimo, född 1829, död 17 februari 1909, var en schaman och ledare för en chiricahuaapachisk grupp vid dess strider med de amerikanska och mexikanska arméerna. Geronimo 1898. För den spanske upptäcktsresanden, se Gerónimo de Aguilar.

Vilken ålder passar High Chaparral?

High Chaparral med barn 3 och 6 år gamla. Vi besökte parken den 23/6-14 med våra barn. 6-åringen tyckte det var toppen med alla uppträde och de trevliga skådespelarna som tog sig tid att prata och skoja med barnen. 3-åringen gillade den lilla westernstaden bäst, där kunde hon springa in och ut ur de små husen och leka.

Måste man förboka High Chaparral?

Köp entré Boka entré för en dag eller lägg till en extra dag för endast ytterligare 130 kronor med en tvådagarsbiljett. Planerar du flera besök rekommenderar vi vårt förmånliga säsongskort.