:

Är Deodoc bra för underlivet?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Är Deodoc bra för underlivet?
  2. Hur sätter man på deodorant?
  3. Varför ska man inte använda deodorant?
  4. Hur bra är DeoDoc?
  5. Vad är Deo Doc?
  6. Vad är en Intimdeo?

Är Deodoc bra för underlivet?

Det kan bli stora problem om man är så våldsam med sitt underliv. Enligt företaget som tillverkar deodoranten Deodoc AB finns ingen anledning till oro. Enligt företaget är produkten säker, effektiv och framtagen specifikt för det känsliga underlivet (pH-anpassad, allergenfri, dermatologiskt- och gynekologiskt testad).

Hur sätter man på deodorant?

Deon ska appliceras direkt efter en dusch eller efter att du åtminstone tvättat av armhålorna. Men du måste också se till att huden är helt torr, den får inte vara fuktig från duschen.

Varför ska man inte använda deodorant?

Det är inte ovanligt om du använder deodorant. Många deodoranter innehåller nämligen ämnen som kan ge hudirritation, och även allergi. Många innehåller aluminium, som har som funktion att täppa till svettkörtlarna, alltså de pyttesmå öppningar där svetten ska komma ut.

Hur bra är DeoDoc?

Luktar väldigt gott. Väldigt lite i produkten men fungerar som den ska. Fräsch känsla och mycket god doft. Jag tycker den funkar jätte bra på mig.

Vad är Deo Doc?

DeoDoc är varumärket som fokuserar på bra och vårdande produkter samt rakprodukter för intimområdet.Vi passade på att ställa några frågor för att lära känna systrarna och varumärket lite bättre. Visste du exempelvis att vi har precis likadana svettkörtlar i intimområdet som vi har under armarna?

Vad är en Intimdeo?

En intimdeodorant minskar svettdoften och gör att du svettas mindre. Tänk på att inte använd intimdeo på slemhinnorna eller inuti underlivet, utan endast utanpå för att förhindra svettdoft.