:

Vart kan man åka med sas poäng?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vart kan man åka med sas poäng?
  2. Hur långt kommer jag på mina EuroBonus-poäng?
  3. Hur länge kan man spara SAS poäng?
  4. När förfaller SAS poäng?
  5. Hur lång tid tar det att flyga till Irland från Sverige?
  6. Hur lång tid tar det att flyga till Dublin?
  7. Kan man ge bort SAS poäng?
  8. När släpps SAS EuroBonus biljetter?

Vart kan man åka med sas poäng?

Du kan kombinera SAS bonusbiljetter med vanliga biljetter för poäng i samma bokning....Flygningar med SAS/Widerøe.

RegionSAS bonusbiljetter
Mellan andra europeiska länderSAS Go 50 000 SAS Plus 70 000SAS Go från 71 000 SAS Plus från 98 000

Hur långt kommer jag på mina EuroBonus-poäng?

De billigaste bonusresorna som SAS EuroBonus erbjuder kostar mellan 6.000 och 20.000 poäng. 6.000 poäng räcker till en enkel inrikesresa i SAS Go inom Sverige, Norge eller Danmark. Vill du resa tur och retur kostar det 10.000 poäng. För 20.000 poäng kan du resa tur och retur i SAS Go inom Nordic+ zonen.

Hur länge kan man spara SAS poäng?

SAS EuroBonus följer den förstnämnda principen där poängen är giltiga i fem år från att de intjänades. Medlemmar på Diamant och Pandion-nivå har obegränsad giltighetstid på sina poäng. Övriga bonusprogram som följer denna princip är: Finnair Plus.

När förfaller SAS poäng?

SAS EuroBonus följer den förstnämnda principen där poängen är giltiga i fem år från att de intjänades. Medlemmar på Diamant och Pandion-nivå har obegränsad giltighetstid på sina poäng.

Hur lång tid tar det att flyga till Irland från Sverige?

Ett enkelt direktflyg från Göteborg till Dublin tar omkring 2.3 timmar. Hur långt är det att flyga mellan Göteborg och Dublin? Flygavståndet mellan Göteborg och Dublin är 1255 km.

Hur lång tid tar det att flyga till Dublin?

Ett enkelt direktflyg från Göteborg till Dublin tar omkring 2.3 timmar. Hur långt är det att flyga mellan Göteborg och Dublin? Flygavståndet mellan Göteborg och Dublin är 1255 km.

Kan man ge bort SAS poäng?

Man kan överföra max 60.000 poäng per transaktion och mottagaren kan som max ta emot 100.000 extrapoäng av dig per år. Priset för att överföra 1.000 poäng är 50 kronor och poängen blir tillgängliga på en gång hos mottagaren.

När släpps SAS EuroBonus biljetter?

Du betalar med 100 % poäng och poängpriset är fast beroende på destination och reseklass. Du kan använda en American Express-kupong med 50 % rabatt och Mastercard Fly Premium. De första SAS bonusbiljetterna släpps 11 månader före avresa.