:

Kan polisen se vad som skrivs på Snapchat?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Kan polisen se vad som skrivs på Snapchat?
  2. Hur ser man vilka vänner man har på Snapchat?
  3. Hur vet man om man är bästa vänner på Snap?
  4. Vad menas med bästa vänner på Snapchat?
  5. Hur döljer man vänner på snap?

Kan polisen se vad som skrivs på Snapchat?

Snapchat själva meddelar att de kan släppa information om användare som rapporteras bryta mot lagen. Även om polisen kanske inte kan se alla dina snaps, kan de få tag på den lagrade datan tillsammans med IP-adress och telefonnummer, rapporterar Sun Times.

Hur ser man vilka vänner man har på Snapchat?

Det kan du enkelt ta reda på! Gå till dina inställningar, bläddra ner och klicka på “Hantera”, tryck sedan på “Kompis-emojis”.

Hur vet man om man är bästa vänner på Snap?

Rött hjärta – Ni har varit bästa snapchat-vänner med varandra i två veckor i rad. 8. Gult hjärta – Ni är bästa vänner med varandra. Du skickar de flesta snapar till den här personen, och de skickar mest snapar till dig.

Vad menas med bästa vänner på Snapchat?

Bästa vänner: De kontakter på Snapchat som du snapar mest. Allra bästa vän: Den bästa vän du snapar mest. Streak: Antal dagar du och en vän har snapat varandra i följd.

Hur döljer man vänner på snap?

Välj den vän du vill ta bort genom att klicka deras Bitmoji-profilikon, som tar dig till din väns profil. I det övre högra hörnet kommer det att finnas tre små prickar. Klicka dem för att se alternativen för att blockera eller ta bort för kontakt.