:

Hur ser man annonser på Facebook?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur ser man annonser på Facebook?
  2. Vem granskar inlägg på Facebook?
  3. Vem granskar?
  4. Hur får man fram gamla blocket annonser?
  5. Kan man se gamla bilannonser?

Hur ser man annonser på Facebook?

Se alla annonser direkt på sidan Du kan även se alla aktiva annonser för en sida genom att helt enkelt gå in på sidan på Facebook. Sedan titta vänstra menyn efter valet ”Info och annonser”. När du klickar där laddas alla aktuella annonser. Inte lika överskådligt som Annonsbiblioteket.

Vem granskar inlägg på Facebook?

Facebooks moderatorer Facebook har 15 000 moderatorer runt om i världen. De arbetar på över 20 center, företaget uppger ingen exakt siffra. Alla moderatorer har gått en ca 2 veckor lång utbildning i Facebooks communityregler. De granskar inlägg som anmälts av Facebookanvändare.

Vem granskar?

Justitieombudsmannen, JO, ska bevaka varje människas rätt att bli behandlad enligt lagen av myndigheterna. JO är en myndighet under riksdagen. Riksrevisionen ska granska vad statens pengar går till och hur effektivt de används. Riksrevisionen är en myndighet under riksdagen.

Hur får man fram gamla blocket annonser?

Ni kan själva inte hitta en raderad annons efter 60 dagar, men ni kan när som helst höra av er till oss så kommer vi hjälpa er att ta fram annonsen ni söker! Vill ni hitta en raderad företagsannons från Blocket? Hör av er till oss på butiker@blocket.se så hjälper vi er med detta!

Kan man se gamla bilannonser?

Sök i bilregistret Skriv in registreringsnummer för att hitta fordon i vårt breda bilregister. Vi listar alla typer av biluppgifter samt historik och annonser för de flesta personbilar i Sverige. Du kan även få en ungefärlig bild av vad bilen kan vara värd samt se bilder på liknande bilmodeller.