:

Vad kostar Norton 360?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar Norton 360?
  2. Hur bra är Norton 360?
  3. Vad ingår i Norton 360?
  4. Hur säkert är Norton?
  5. Är Norton Security bra?

Vad kostar Norton 360?

Besparingar jämfört med förnyelsepriset på 949,00 kr/år. Norton 360 Deluxe erbjuder skydd för upp till 5 PC- eller Mac®-datorer, smartphones eller surfplattor. Norton 360 Deluxe erbjuder skydd för upp till 5 PC- eller Mac®-datorer, smartphones eller surfplattor.

Hur bra är Norton 360?

Norton har under senare åt konstant presterat bra i antiviruslabbens tester, och får i år full pott i AV-Tests omdöme. AV Comparatives ger ett par små minus för en tendens till för många falsklarm och en viss seg hantering av programinstallationer och zip-filer, men ingenting som diskvalificerar programmet.

Vad ingår i Norton 360?

Norton 360-prenumerationer inkluderar antivirus och skydd mot malware, Windows Cloud Backup för PC‡‡,4, Smart brandvägg för PC, Password Manager, Secure VPN, SafeCam för Windows-PC5 och vårt Virus Protection Promise.

Hur säkert är Norton?

En av de bästa säkerhetsprogrammen blir tvåa. Varje dag registrerar det oberoende tyska testinstitutet AV-Test över 350 000 nya skadliga program på internet.

Är Norton Security bra?

Nortons föräldrakontroll för Windows, iOS och Android (ej tillgänglig för Mac) är bland de allra bästa på marknaden – Norton rankades som det bästa antivirusprogrammet med föräldrakontroll i 2022. Med Nortons föräldrakontroll kan föräldrar: Filtrera olämpligt innehåll. Övervaka YouTube- och Hulu-aktivitet.