:

Måste man ha ICA kort för självscanning?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Måste man ha ICA kort för självscanning?
 2. Hur vet man om man är stammis på ICA?
 3. Hur använder jag mitt ICA kort?
 4. Hur registrerar man ICA-kort?
 5. Är det viktigt för dig att kunna Självscanna i butik?
 6. Vad är Stammiskonto?
 7. Kan man koppla sitt ICA Kort till bankkort?
 8. Kan man ha två ICA bonuskort?

Måste man ha ICA kort för självscanning?

För att kunna göra det så behöver du med dig ICA Kortet och din legitimation. När du är registrerat dig så drar du ditt ICA Kort i kortläsaren på scannerväggen. En lampa tänds för att märka ut din scanner och ditt namn syns på displayen. Börja sedan med att scanna in så många kassar du behöver.

Hur vet man om man är stammis på ICA?

Som stammis på ICA får du poäng på allt* du handlar hos oss, som sedan kan förvandlas till bonus. Är du medlem eller kund hos Apotek Hjärtat, ICA Försäkring och ICA Banken kan du samla stammispoäng eller bonus även där. 1 krona ger 1 stammispoäng*.

Hur använder jag mitt ICA kort?

ICA Bankens bankkort kan du betala med över hela världen, där Mastercard eller Maestro accepteras. Precis som med ICAs rosa kort får du för varje krona av poänggrundande inköp får du en stammispoäng du handlar på ICA. Har du vårt kreditkort, Bankkort Plus får du en faktura på alla köp du gör utanför ICA.

Hur registrerar man ICA-kort?

Det kan du göra på tre sätt.

 1. Logga in och aktivera kortet här.
 2. I appen kan du aktivera kortet under Hantera kort.
 3. Via kundservice på 033-47 47 90.

Är det viktigt för dig att kunna Självscanna i butik?

Fördelar för dig som butiksägare: Undersökningar visar att med självscanning minskar svinnet markant. Du sänker dina kostnader för kassahantering och din personal kan istället hjälpa kunderna i butiken. Med självscanning ökar försäljningen i genomsnitt med 7%. Med självscanning får du ett snabbare flöde i butiken.

Vad är Stammiskonto?

Den 1 februari gör Ica om sitt bonussystem och introducerar så kallade stammiskonton. En av de stora nyheterna är att kunderna nu kan koppla fem valfria kort till stammiskontot. Bonusen registreras automatiskt bland alla registrerade betalkort vilket både sparar tid och underlättar för kunderna.

Kan man koppla sitt ICA Kort till bankkort?

För att kunna koppla ett betalkort behöver du legitimera dig med ID och visa upp betalkortet i en bemannad kassa. För att samla stammispoäng och ta del av rabatter med ditt bankkort i Apple Pay, Samsung Pay eller Google Pay behöver du koppla det separat i kassan i någon av våra ICA-butiker.

Kan man ha två ICA bonuskort?

Med ICA Bankkort kan du dubbel bonus på dina köp på ICA och i Apotek Hjärtats butiker om du samtidigt har lån, sparande eller sätter in lönen hos ICA Banken. Läs mer här om hur du får dubbel bonus. När ni har gemensamt konto räcker det att en av er har rätt till dubbel bonus, så gäller det för båda bankkorten.