:

Varför funkar inte mitt iTunes?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Varför funkar inte mitt iTunes?
  2. Kan inte se min iPhone i iTunes?
  3. Hur kan du använda Itunes för Windows?
  4. Kan du installera Itunes för Windows 7 eller senare?
  5. Hur kan du hämta Itunes från Apples webbplats?
  6. Hur hämtar du Itunes från Windows 10?

Varför funkar inte mitt iTunes?

Om du använder iOS 10.2 eller tidigare går du till Inställningar > iTunes och App Store. Om du är utloggad anger du ditt uppdaterade Apple-ID och lösenord. Om du är inloggad med ditt tidigare Apple-ID trycker du på ditt Apple-ID och sedan på Logga ut. Ange sedan ditt uppdaterade Apple-ID och lösenord.

Kan inte se min iPhone i iTunes?

Kontrollera att du har den senaste mjukvaran på din Mac eller Windows-dator. Se till att du har den senaste versionen om du använder iTunes. Om varningen Vill du lita på den här datorn visas ska du låsa upp datorn och trycka på Lita på. Om du inte kan låsa upp din enhet kan det bero på att du har glömt din lösenkod.

Hur kan du använda Itunes för Windows?

Du kan använda iTunes för Windows till att säkerhetskopiera och uppdatera din iPhone, iPad eller iPod touch samt för att synka innehåll från din dator till din enhet. Du kan även använda iCloud för Windows för att komma åt dina bilder, kontakter, kalendrar, filer med mera från alla dina enheter.

Kan du installera Itunes för Windows 7 eller senare?

För iTunes för Windows krävs Windows 7 eller senare med den senaste Service Pack-versionen installerad. Om du inte kan installera uppdateringarna kan du också titta efter i datorns hjälpsystem, kontakta IT-avdelningen eller besöka support.microsoft.com/sv-se om du behöver mer hjälp.

Hur kan du hämta Itunes från Apples webbplats?

Hämta iTunes från Apples webbplats och klicka sedan på Hämta för att hämta iTunes-installationsprogrammet. Klicka på Spara (inte på Kör) i dialogrutan som visas. Om du har Windows 10 kan du hämta iTunes från Microsoft Store. Om du hämtar iTunes från Microsoft Store ska du inte behöva följa resten av stegen i den här artikeln.

Hur hämtar du Itunes från Windows 10?

Hämta den senaste versionen av iTunes som stöds för din PC. Hämta iTunes från Apples webbplats och klicka sedan på Hämta för att hämta iTunes-installationsprogrammet. Klicka på Spara (inte på Kör) i dialogrutan som visas. Om du har Windows 10 kan du hämta iTunes från Microsoft Store . Om du hämtar iTunes från Microsoft Store ska du inte behöva ...