:

Måste man vara hemma när PostNord kommer?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Måste man vara hemma när PostNord kommer?
  2. Vilken tid kommer PostNord hem till mig?
  3. Vad ska jag göra om jag inte fått mitt paket?
  4. Vad gör jag om jag inte får mitt paket?
  5. Kan posten komma på kvällen?

Måste man vara hemma när PostNord kommer?

Leverans hem även om du inte är hemma När du bokar dag och tid kan du välja att få leverans även om ingen är hemma och tar emot. Ditt paket kommer att levereras till dörr men om du bor i villa/radhus kan du även välja en annan plats där vi ska leverera paketet.

Vilken tid kommer PostNord hem till mig?

Utdelningstiderna för PostNord varierar beroende på plats och mängd post. Vanligtvis delas posten ut mellan tidig morgon och sen eftermiddag. Det är ovanligt att posten kommer efter klockan 16.

Vad ska jag göra om jag inte fått mitt paket?

Om paketet försvinner på vägen till dig är det upp till företaget att klaga till posten och se till att du får den vara du har beställt. De flesta kommuner erbjuder konsumentvägledning, dit du kan vända dig för information och stöd.

Vad gör jag om jag inte får mitt paket?

Sök efter ditt saknade paket Även det kan du som är avtalskund göra via PostNord Portal. Reklamationer kan skickas in för försändelser som är försenade eller skadade. Även i händelse att paketet kommer fram utan innehåll bör du göra en reklamation.

Kan posten komma på kvällen?

Vi levererar dina varor när du sover Med vår logistiktjänst InNight kan du sova gott om natten medan dina varor färdas tryggt och når kunden innan deras dag ens har hunnit börja. Att frakta varor nattetid sparar tid och pengar – både för dig och dina kunder.