:

Hur ser man hur mycket man har på ett presentkort?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur ser man hur mycket man har på ett presentkort?
  2. Var gäller Söderhamnskortet?
  3. Hur ser man hur mycket pengar man har kvar på mobilen?
  4. Hur länge är biobiljetter giltiga?
  5. Kan man byta biobiljetter?
  6. Var gäller Timrå presentkort?

Hur ser man hur mycket man har på ett presentkort?

Kontrollera saldo

  1. Kontrollera saldo ONLINE. (www.getmybalance.com)
  2. Ring +46(0)8-525 007 74.

Var gäller Söderhamnskortet?

I automaterna väljer du vilket belopp du vill ladda kortet med och betalar med ditt betalkort. Presentkortet är sedan giltigt i 12 månader från inköpsdatum. Presentkortet gäller i över 40 butiker, restauranger, caféer, frisörer, gym, hotell, och hälsocentral i Söderhamn och används som ett bankkort (utan PIN-kod).

Hur ser man hur mycket pengar man har kvar på mobilen?

I vår app. Om du inte har vår app sedan tidigare så kan du ladda ner den för iOS här och för Android här. Logga in för att se dina detaljer.

Hur länge är biobiljetter giltiga?

Alla Företagsbiljetter och Menybiljetter som har ett utgångsdatum mellan den och den 30 september 2021 förlängs det till den 30 september 2021.

Kan man byta biobiljetter?

Hur avbokar/återlöser jag en betald biljett? Återköp av köpta biljetter medges endast om man kan visa sitt betalmedel (Kontokort/Presentkort/Företagsbiljett/Värdekod) tillsammans med köpbekräftelse eller kvitto samt giltig legitimation i biljettkassan senast 15 minuter innan föreställningen börjar.

Var gäller Timrå presentkort?

Genom presentkort Timrå stöttar du både den lokala handeln och föreningslivet i Timrå. En perfekt present att ge bort och få. Presentkort Timrå är ett presentkort framtaget av Timrå kommun för att stärka den lokala handeln och stötta föreningslivet i Timrå. Idag gäller kortet hos över 50 företag.