:

Hur länge håller en BBL?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Hur länge håller en BBL?
 2. Hur länge får man inte sitta efter BBL?
 3. Hur mår man efter BBL?
 4. Hur mycket kostar det att göra en BBL operation?
 5. Kan man göra BBL i Sverige?
 6. Är det farligt med fillers i rumpan?
 7. Är det farligt att operera rumpan?
 8. Är Fettfrysning bra?
 9. Hur ont gör det efter en bröstoperation?
 10. Vad kostar ett Halslyft?
 11. Hur mycket kostar det att göra bröstimplantat?
 12. Hur gör man en BBL?
 13. Hur görs BBL?
 14. Hur går ett Rumplyft till?
 15. Vad kostar fillers i rumpan?

Hur länge håller en BBL?

Om du vill fylla på mer går det bra efter 14 dagar, Resultatet varar 1-2 år (som alltid är detta individuellt). Behandlingen utförs med lokalbedövning. Efteråt kan rumpan vara öm/ smärta lite de första dagarna. Det är bra om du sover på rygg och du kan sitta som vanlig.

Hur länge får man inte sitta efter BBL?

När det gäller BBL är efterförloppet är helt avgörande för resultatet. Det fettet som har flyttats till rumpan måste bästa möjliga chans att överleva. Det betyder att du inte ska sitta eller ligga på rumpan de första 4–6 veckorna.

Hur mår man efter BBL?

Det är vanligt att svullnaden håller i sig några månader, blåmärkena försvinner i de flesta fall efter 2-3 veckor. När kan jag börja träna? Det varierar något beroende på hur stora områden som behandlats. Normal sportslig aktivitet kan oftast påbörjas efter 6 veckor.

Hur mycket kostar det att göra en BBL operation?

Övrigt

Övrigt
Öronplastik27.000:-1.125:- *
Läppförstoring m. fett11.000:-459:- *
BBL, liten65.000:-1.106:- **
BBL, stor90.000:-1.532:- **

Kan man göra BBL i Sverige?

På Nordiska Kliniken utför vi Brazilian Butt Lift med hjälp av fettransplantation. Oönskade fettdepåer fettsugs och transplanteras till skinkorna. Vanligast är att ta fett från området kring stussen, där man önskar färre fettdepåer, men det går även bra att t.

Är det farligt med fillers i rumpan?

Då kollagenet behöver tid att produceras så gör man behandlingen vid flertal tillfällen, minimum för rumpa är ca 3-4ggr innan man uppnått önskat resultat. Behandlingarna görs med 4-6 veckor emellan. Då detta är kroppseget så är det inget farligt.

Är det farligt att operera rumpan?

Om huden behöver spännas till och det har gjorts ett kombinerat rumplyft blir det ett ärr utmed rumpans övre gräns. Efter fettinjektionen blir vävnaden också svullen. Ungefär 50 % av volymen som uppstår direkt efter rumpförstoringen blir bestående. Endast 2/3 av de flyttade fettcellerna överlever.

Är Fettfrysning bra?

Vi ser ofta mycket goda resultat med en synbar minskning 20 till 25 procent av fettet på den del av kroppen som behandlas. Fettcellerna som behandlats är borta för gott. Vissa patienter ser resultat så snabbt som tre veckor efter behandlingen. Generellt uppnås åttio procent av resultatet efter cirka två månader.

Hur ont gör det efter en bröstoperation?

Smärtan brukar vanligtvis avta på tredje dagen efter operation. När läker såren? Efter operationen bildas en inflammatorisk reaktion som gör brösten ömma och svullna. Såren ska tejpas med kirurgtejp för att minska ärrbildningen.

Vad kostar ett Halslyft?

Halslyft & plastik fr. 35 000 kr | Plastikkirurgen Stockholm.

Hur mycket kostar det att göra bröstimplantat?

Via Nordiska Kliniken kostar en bröstförstoring med Motiva-bröstimplantat från 44 000 kr. Du kan välja att delbetala din behandling från 1 925 kr i månaden.

Hur gör man en BBL?

Vid en BBL operation görs en fettsugning av områden kring rumpan där man vill ha mindre fettdepåer. Därefter läggs fettet in i den övre delen av rumpan, och ibland även ut på sidorna för att forma rumpan så som är önskvärt. En BBL operation pågår i drygt 2 timmar och genomförs i narkos.

Hur görs BBL?

Brazilian Butt Lift (BBL), eller ett så kallat rumplyft/rumpförstoring, innebär att man förstorar eller förändrar stussens form med hjälp av kroppseget fett. I samband med ingreppet kan även andra delar av kroppen skulpteras om genom fettsugningen.

Hur går ett Rumplyft till?

Man kan då välja att göra ett rumplyft, även kallat Lower Body Lift. Genom att ta bort hud ovanför rumpan kan huden spännas åt mellan rygg och rumpa, vilket skapar ett lyft. Ett rumplyft kombineras ofta med fettsugning och fettransplantation enligt ovan. Operationen tar ca 2 timmar och genomförs i narkos.

Vad kostar fillers i rumpan?

Mer om Kroppsbehandlingar

UTFÖRS I:Stockholm
PRIS FRÅN:55.500:-
LÄS MER OM DELBETALNING
Boka konsultation