:

Vad är Uppsnabbat iPhone?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Vad är Uppsnabbat iPhone?
 2. Hur fungerar nattläge?
 3. Vad menas med elliptisk Träning?
 4. Hur fungerar Sömnanalys iPhone?
 5. Finns det självutlösare på iPhone?
 6. Kan man ändra en video till slowmotion?
 7. Vad är nattläge på Samsung?
 8. Hur stänger man av nattläge?
 9. Kan man ställa in intervaller på Apple Watch?
 10. Hur bra är Apple Watch som Träningsklocka?
 11. Hur kan man mäta djupsömn?
 12. Kan Apple Watch mäta djupsömn?
 13. Kan ha självutlösare?
 14. Hur kan jag få tillbaka mina bilder på iPhone?
 15. Hur filmar man i slowmotion?

Vad är Uppsnabbat iPhone?

Uppsnabbat. Spela in material enligt valda intervall om du vill skapa uppsnabbade videor som du snabbt och enkelt kan dela. När du använder läget Uppsnabbat och trycker på slutarknappen tar kameran bilder med ett visst intervall tills du trycker på slutarknappen igen.

Hur fungerar nattläge?

Nattläge aktiveras automatiskt när kameran upptäcker en miljö med svagt ljus. Symbolen för nattläget längst upp på skärmen blir gul när funktionen är aktiv. Beroende på hur mörkt motivet är tar din iPhone en nattlägesbild snabbt eller på ett antal sekunder. Du kan också justera din exponeringsinställning.

Vad menas med elliptisk Träning?

En elliptisk träningsmaskin eller cross-trainer är en stationär träningsmaskin som simulerar trappklättring, gång, eller löpning på ett sådant sätt att häftig belastning på lederna minimeras och därmed risk för stötskador, detta medför att personer med vissa skador kan använda maskinen för att bibehålla god fysik utan ...

Hur fungerar Sömnanalys iPhone?

Om du själv vill hålla koll på din sömnanalys i iOS 13 öppnar du appen Klocka, trycker på fliken Läggdags och trycker sedan på Visa mer i Hälsa. Din sömnanalys visar hur mycket tid du är i säng eller sovande.

Finns det självutlösare på iPhone?

Använd självutlösaren Utnyttja den inbyggda självutlösaren när du ska fotografera självporträtt eller grupporträtt under dina utflykter. Ställ upp kameran mot något stadigt, ställ in 10 sekunder och spring på plats! Lär dig använda självutlösaren på iPhone.

Kan man ändra en video till slowmotion?

264-video tagen med en Flip-videokamera – måste konverteras innan hastigheten kan ändras. Dubbelklicka på klippet i projektbläddraren. Om knappen Konvertera hela klippet visas i den granskare som öppnas klickar du på den. Välj sedan Klipp > Långsam uppspelning eller Klipp > Spola framåt igen.

Vad är nattläge på Samsung?

Nattläge är en finess som är svår att vara utan när du väl vant dig vid den. Det blir allt vanligare med blåljusfilter och tillverkare som Apple, Samsung, Huawei och OnePlus har byggt in det i systemet. Inledningsvis var det tänkt att Nougat skulle erbjuda ett nattläge som gör skärmen mer behaglig att titta på […]

Hur stänger man av nattläge?

För att stänga av nattläge för ett enskilt foto behöver du bara trycka på ikonen Nattläge högst upp på skärmen när du är i kameraappen och flytta reglaget för nattläge under sökaren hela vägen till vänster. Den kommer då att inaktiveras för den bilden.

Kan man ställa in intervaller på Apple Watch?

Du kan även ställa in så att löpträningar inomhus eller utomhus pausas automatiskt när du slutar röra dig. din Apple Watch öppnar du appen Inställningar och trycker sedan Träning > Automatisk paus under löpning.

Hur bra är Apple Watch som Träningsklocka?

Apple Watch 7 Den kan inte ersätta en dedikerad löparklocka för seriös träning, men den stabila hjärtfrekvensmätaren och stöd för tredjepartsappar gör att Apple Watch 7 är extremt mångsidig och är den bästa löparklockan om du även behöver en funktionsrik smartklocka för vardaglig användning.

Hur kan man mäta djupsömn?

Sovtid mäts med hjälp av en accelerometer, som är en typ av rörelsesensor som känner av rörelser från din handled. Baserat på din tid i sängen och dina rörelser under den tiden känner klockan av om du sover.

Kan Apple Watch mäta djupsömn?

Med appen Sömn på Apple Watch kan du skapa scheman för läggdags som hjälper dig att nå dina sömnmål. Ha på dig klockan i sängen så att Apple Watch kan spåra din sömn. När du vaknar öppnar du appen Sömn och tar reda på hur mycket sömn du fått och kan se sömntrenden för de senaste 14 dagarna.

Kan ha självutlösare?

Självutlösare: 10 sek (standardinställning): Används för att ställa in 10-sekunderssjälvutlösaren. När man trycker på avtryckaren börjar självutlösarlampan blinka, det hörs ett pip, och efter 10 sekunder utlöses slutaren. För att stänga av självutlösaren trycker man en gång till på avtryckaren.

Hur kan jag få tillbaka mina bilder på iPhone?

Så här återställer du raderade bilder eller videoklipp:

 1. Öppna Bilder och tryck på fliken Album.
 2. Rulla nedåt, tryck på albumet Senast raderade och tryck sedan på Välj.
 3. Tryck på bilden eller videoklippet som du vill behålla och sedan på Återställ alla.
 4. Tryck på Återställ igen för att bekräfta.
BE

Hur filmar man i slowmotion?

Gå till Kamera > Mer och välj läget Slow motion. Peka på , välj en hastighet och se till att rörelsedetektering är aktiverad ( bör visas högst upp på skärmen). Rörelsedetektering är inte tillgängligt för vissa hastigheter i slowmotion.