:

Hur länge kan man åka på en hoverboard?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Hur länge kan man åka på en hoverboard?
 2. Vilket år kom hoverboard?
 3. Hur länge håller batteriet på en hoverboard?
 4. Vart kan man köpa Airboard?
 5. Hur mycket kostar en Airboard?
 6. Är en hoverboard vattentät?
 7. Vem uppfann Airboard?
 8. Varför piper min Airboard?
 9. Kan man byta batteri på en hoverboard?
 10. Hur lång tid tar det att ladda en Airboard?
 11. Vem säljer hoverboard?
 12. Hur mycket kostar en Hauer Board?
 13. Varför piper Hoverboarden?
 14. Hur laddar man hoverboard?
 15. Hur laddar man en hoverboard?

Hur länge kan man åka på en hoverboard?

En hoverboard är en självbalanserande bräda med två hjul och en elmotor. Brädan ser ut ungefär som en skateboard, men man färdas med långsidan framåt. Den får maximalt gå i 20 km/tim.

Vilket år kom hoverboard?

Hoverboard av flera olika fabrikat dök upp 2014 i Kina och 2015 hade de blivit populära i bland annat USA, inte minst efter att flera kändisar hade synts åkandes på dem.

Hur länge håller batteriet på en hoverboard?

Hur länge räcker batteriet? Och hur snabba är de? Hur långt du kan åka en laddning är också en bra sak att kolla upp innan du köper en hoverboard. Här varierar uppgifterna ganska mycket mellan olika tillverkare och en del lovar uppåt 25 kilometer medan andra bara lovar 10.

Vart kan man köpa Airboard?

Hoverboards

 • Nitrox Flash. Hoverboard, 12 km/h, 10 km Räckvidd, Batterikapacitet: 2000 mAh. ...
 • Storex Urbanglide 100. Hoverboard, 15 km/h, 25 km Räckvidd, Batterikapacitet: 4400 mAh. ...
 • Denver DBO-6550. ...
 • Nitrox XL 10" ...
 • -12% ...
 • Denver HBO-6610. ...
 • Bboard X8-MARS. ...
 • inSPORTline Windrunner Fun A1 Art.

Hur mycket kostar en Airboard?

Hur mycket ska en hoverboard få kosta? ”Hur mycket kostar en airboard?” är kanske frågan som oftast googlas inom detta område. Hoverboards pris är ofta en avgörande faktor i valet av hoverboard. I Sverige kan du få tag på olika modeller och märken inom en prisram på minst 1200 SEK och högst 4600 SEK.

Är en hoverboard vattentät?

Är hoverboard vattentäta? Med slaskigt höst- och vinterväder är vattentäthet helt klart en viktig fråga, men tyvärr verkar det inte finnas några modeller av den vanliga brädtypen som tål mer än en lätt skur eller en grund vattenpöl.

Vem uppfann Airboard?

Rumänska Catalin Alexandru Duru byggde en självdrivande airboard (hoverboard), som lyfte från marken med hjälp av propellrar och kontrollerades med fötterna.

Varför piper min Airboard?

När du ser att batteriindikatorn visar grön och blinkar, kommer den efter en tid att ändras till röd och larmet piper. Nu tillåter den dig inte längre att köra. Indikerar lågt batteri. Det rekommenderas att du slutar köra och laddar hoverboarden.

Kan man byta batteri på en hoverboard?

Om fjärrkontrollen slutat funka, kan det vara dags att byta batteri: skruva loss baksidan, och byt batteriet precis som du skulle göra på tevens fjärrkontroll.

Hur lång tid tar det att ladda en Airboard?

Ladda aldrig din Airboard mer än 3.5 timmar.

Vem säljer hoverboard?

Se Elgigantens stora utbud av hoverboards för både inomhus och utomhusbruk. Finns i många färgalternativ och med häftiga tillbehör, så som LED-lampor. Glöm inte hjälm och skydd!

Hur mycket kostar en Hauer Board?

Hur mycket kostar en airboard?” är kanske frågan som oftast googlas inom detta område. Hoverboards pris är ofta en avgörande faktor i valet av hoverboard. I Sverige kan du få tag på olika modeller och märken inom en prisram på minst 1200 SEK och högst 4600 SEK.

Varför piper Hoverboarden?

När du ser att batteriindikatorn visar grön och blinkar, kommer den efter en tid att ändras till röd och larmet piper. Nu tillåter den dig inte längre att köra. Indikerar lågt batteri. Det rekommenderas att du slutar köra och laddar hoverboarden.

Hur laddar man hoverboard?

För mer information om hur du laddar batteriet, se avsnittet ”Ladda batteriet”! Gå alltid av bakåt – Gå på bakifrån! Använd inte om laddningsindikatorn lyser rött – Ladda! Använd skydd!

Hur laddar man en hoverboard?

- Obs: Använd ENDAST den medföljande laddaren märkt JY-294100 med följande utspänning för att ladda denna hoverboard: 29,4V – 2A. - Användning av annan laddare kan skada produkten eller skapa andra potentiella risker. - Koppla in strömadapter i DC-Strømporten på baksidan av hoverboardet och ett standardströmuttag.