:

Hur mycket tjänar man på att sälja Triss?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket tjänar man på att sälja Triss?
  2. Var köpa Trisskalender?
  3. Vad kostar en SkrapBingo?
  4. Kan man överlåta trissvinst?
  5. Var kan man köpa SVT julkalender?
  6. Hur mycket kostar FärgFemman?
  7. Var köper man FärgFemman skraplott?

Hur mycket tjänar man på att sälja Triss?

Enligt vinstplanen är det i genomsnitt vinst på ungefär var femte lott. Högsta vinsten direkt på skrapet är 1 miljon kronor på en ordinarie Trisslott. Vid några tillfällen har Svenska Spel haft specialutgåvor av lotter, där högsta vinsten varit 10 miljoner direkt på skrapet.

Var köpa Trisskalender?

Triss Adventskalender och Triss Nyårskalender finns just nu att köpa i butik. Oavsett vilken kalender du väljer kommer nedräkningen fram till jul och nyår bli ännu mer förväntansfull och spännande. Det är också en perfekt present att ge bort.

Vad kostar en SkrapBingo?

30 kr är exakt vad en Trisslott kostar, men det är helt klart att SkrapBingo erbjuder mer underhållning än vad den mest klassiska lotten gör. Denna lott har en utropsbricka som du kan skrapa och som består av 25 nummer. På samma bricka har du även 4 olika bingobrickor som du kan skrapa.

Kan man överlåta trissvinst?

Tidigare har Expressen.se skrivit att barnen övertar utbetalningarna från Svenska Spel när en Trissvinnare dör. Det stämmer inte riktigt. Vid ett dödsfall så betalar Svenska Spel i stället ut kvarvarande pengar på ett bräde till dödsboet och därefter får anhöriga ärva överskottet från dödsboet.

Var kan man köpa SVT julkalender?

Julkalendern SVT & Sveriges Radio – Adventskalender, SVT & Sveriges Radio | Akademibokhandeln.

Hur mycket kostar FärgFemman?

Lotten har sitt ursprung i det populära spelinslaget i BingoLotto som många av oss känner till. Den som köper lotten kan vinna kontantvinster direkt eller om man har riktigt tur så får man spela en riktig FärgFemma, där chansen på en miljon och mycket annat finns. FärgFemman kostar 30 kronor.

Var köper man FärgFemman skraplott?

Nu finns äntligen folkfavoriten FärgFemman från BingoLotto som skraplott! På FärgFemman skraplott har du chansen att skrapa fram kontantvinster på upp till 1 miljon kronor. Dessutom kan du, med lite tur, få chansen att testa lyckan i vår storfavorit FärgFemman.