:

Hur fungerar Pandora armband?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar Pandora armband?
  2. Vilken storlek på Pandora armband?
  3. VAD ÄR mellanled Pandora?
  4. Var kan man köpa Pandora armband?
  5. Kan man förminska Pandora armband?
  6. Vad är Klämstopp?
  7. Vart kommer Pandora ifrån?

Hur fungerar Pandora armband?

För att öppna Pandora Reflexions-armbanden ska du placera din fingernagel i skåran på låset och vrida försiktigt. För att stänga det ska du återigen föra in armbandets rundade ände i låset. Viktigt tips: Använd aldrig några verktyg. Använd bara din fingernagel eller vår speciella låsöppnare som du kan köpa.

Vilken storlek på Pandora armband?

· PANDORA armband finns i tre storlekar: · Storlek 17 cm: passar en handled som är mellan 15 cm och 16 cm. Men om du vill lägga till charms rekommenderar vi att du väljer en större storlek. · Storlek 19 cm: passar en handled som är mellan 17 cm och 18 cm.

VAD ÄR mellanled Pandora?

MELLANLED. Hitta en bra balans bland dina berlocker med fantastiska detaljer och proportioner.

Var kan man köpa Pandora armband?

Du hittar Pandora i följande Hallbergs Guld-butiker: Umeå, Hamngatan Stockholm, Nacka, Fältöversten, Farsta, Täby, Vällingby, Uppsala, Nordstan Göteborg, Västra Frölunda, Kungsmässan, Karlskrona, Linköping samt Nova Lund.

Kan man förminska Pandora armband?

Använd sedan storlekstabellen för armbandet du har valt för att hitta rätt storlek. Om du tvekar mellan två storlekar rekommenderar vi att du väljer den större. Följ instruktionerna nedan för att avgöra storleken på din handled. Tumregeln när det gäller armbandsstorlek är att lägga till 2 cm till måttet på din handled.

Vad är Klämstopp?

Pandoras klämstopp är ett stilsäkert sätt att fullända din armbandsstyling. De kan användas för att separera dina berlocker och har ett dolt silikonfäste som håller dina berlocker på plats. Den pavéinspirerade stilen kan bäras ihop med Pandoras armringar, ormkedjehalsband och de flesta av Pandoras armband.

Vart kommer Pandora ifrån?

Vår historia börjar med den danska guldsmeden Per Enevoldsen och hans fru Winnie som 1982 grundade Pandora i Köpenhamn. Pandora har gjort en fantastisk resa från att vara en liten dansk smyckesbutik till att bli ett av världens största smyckesmärken.