:

Vilka länder ingår i 3Världen?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Vilka länder ingår i 3Världen?
 2. Hur ringer man till en svensk mobil i utlandet?
 3. Kan man ringa utomlands med 3?
 4. Hur mycket kostar det att ringa till Uganda?
 5. Hur aktiverar man 3Världen?
 6. Har jag 3Världen?
 7. Kan folk ringa mig när jag är utomlands?
 8. Vem betalar inkommande samtal från utlandet?
 9. Hur mycket kostar det att ringa till Australien?
 10. Hur ringer man till Uganda?
 11. Hur funkar Tre i USA?
 12. När kan man byta telefon 3?
 13. Vad är Utlandsminuter Comviq?

Vilka länder ingår i 3Världen?

Albanien, Argentina, Australien, Azerbajdzjan, Bangladesh, Brasilien, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Färöarna, Grönland, Guatemala, Hongkong, Indien, Indonesien, Israel, Japan, Kanada, Kenya, Kina, Macao, Malaysia, Mexico, Nicaragua, Nigeria, Nya Zeeland, Oman, Pakistan, Panama, Peru, Puerto Rico, ...

Hur ringer man till en svensk mobil i utlandet?

Om du ska ringa till Sverige eller till ett annat land: Exempel: Om du skall ringa till Sverige så slår du +46, följt av riktnummer (utan 0) och sist telefonnumret. 08-123 45 67 blir då + 45 67. Är det ett mobilnummer, ta bort första nollan. 070-123 45 67 blir då + 45 67.

Kan man ringa utomlands med 3?

Inom EU/EES och i UK ringer du till samma pris som i Sverige. Har du ett abonnemang med tilläggstjänsten 3Världen kan du ringa inom det 3Världen-land du befinner dig i och hem till Sverige till samma pris som inom Sverige. I övriga fall debiteras samtal till och från utlandet enligt vår utlandsprislista.

Hur mycket kostar det att ringa till Uganda?

Priser inom Uganda

Ringa samtal16.00 kr/min
Ta emot samtal7.95 kr/min
SMS4.95 kr
Ta emot SMS0,00 kr/SMS
Öppningsavgift0.99 kr

Hur aktiverar man 3Världen?

För att aktivera 3Världen så behöver du byta till ett av våra 3Surfa-abonnemang från 10GB och uppåt. För att kunna ta del utav 3Världen behöver ditt abonnemang vara under bindningstid och det går endast att höja till 3Surfa med 3Världen.

Har jag 3Världen?

3Världen låter privatkunder surfa till samma pris som i Sverige, maximalt 60 GB, och ger fria sms och samtal till Sverige samt i det land man befinner sig i. Dock måste man ha ett abonnemang med minst 10GB data för att kunna få 3Världen. För företag är datamängden max 100 GB.

Kan folk ringa mig när jag är utomlands?

För att kunna ringa och ta emot samtal med din mobil utomlands måste din svenska operatör ha ett avtal med minst en operatör i det land du befinner dig i (så kallade internationella roamingavtal). Roaming är alltså användning av ditt svenska abonnemang i utlandet.

Vem betalar inkommande samtal från utlandet?

Samtal till kundservice från utlandet är i regel inte kostnadsfritt. Om du blir uppringd när du befinner dig utomlands, betalar du den internationella delen av samtalet, dvs. från Sverige till det land där du befinner dig. Den som ringer dig betalar som vanligt mobiltelefontaxa för Sverige.

Hur mycket kostar det att ringa till Australien?

Priser i Australien

Ringa samtal till Sverige:16,00 kr/min
Startavgift:0,99 kr
Ta emot samtal:7,95 kr/min
Skicka SMS:4,95 kr
Skicka MMS:6,95 kr

Hur ringer man till Uganda?

Hur ringer man till Uganda För att ringa till Uganda slår du 00256 följt av telefonnummret utan första nollan i riktnummret. Exempel, för att ringa telefonnummer 1234567 med riktnummer 0123 i Uganda, slår du 00-256-567 (Obs, fiktivt telefonnummer).

Hur funkar Tre i USA?

Med tilläggstjänsten 3Världen kan du surfa till samma pris som inom Sverige i 80 länder. Inte så lite Trevligt! Tjänsten aktiveras utan extra kostnad när du skaffar mobilabonnemanget 3Flexibel med minst 15 GB surf/mån.

När kan man byta telefon 3?

Du har möjligheten att få ut en ny hårdvara tidigast 3 månader innan den befintliga bindningstiden går ut. Om du har mer än tre månader kvar av abonnemanget kan du köpa ut resterande bindningstid och på så sätt förlänga ditt abonnemang med en ny telefon i förtid.

Vad är Utlandsminuter Comviq?

Utlandsminuter ingår i flera av våra abonnemang och kontantkort. Med dem kan du ringa konstnadsfritt från Sverige till 41 länder.