:

Hur länge ska man ha på Vanish?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge ska man ha på Vanish?
  2. Hur får man bort aska från soffa?
  3. Hur får man bort fläckar av kulspetspenna?
  4. Hur får man bort aska?
  5. Hur får man bort bläck från hud?

Hur länge ska man ha på Vanish?

Låt verka i max fem minuter innan du sköljer bort blandningen och lägger plagget i tvättmaskinen. Tvätta sedan som vanligt. Du kan också tillsätta en 1/2 skopa Vanish-pulver i tvätten för att bli av med andra dolda fläckar.

Hur får man bort aska från soffa?

Hej Hanna! Du kan prova med flytande koncentrerad Galltvål på en fuktig trasa eller svamp. Gnugga in galltvålen och låt verka 10 minuter, gnid lite till och torka efter med vatten. Lycka till!

Hur får man bort fläckar av kulspetspenna?

Doppa en trasa i kemiskt ren bensin och dutta tills fläcken är borta. Tvätta därefter ytan där fläcken satt med galltvål och låt verka i 30 minuter innan du tvättar hela plagget. Galltvål och etanol kan lösa fläckar av kulspetspenna.

Hur får man bort aska?

Använd en ren, torr trasa för att torka bort eventuellt löst skräp eller smuts från de drabbade områdena. Du kan också använda ett dammsugarfäste för detta steg. Om du använder en kemisk kemtvättssvamp, Fortsätt genom att torka bort sot och rökfläckar.

Hur får man bort bläck från hud?

Fläckarna går dock enkelt bort om du använder en mirakelsvamp.

  1. Mirakelsvampar fungerar som ett slags "suddgummi" på fläckar av ingrodd smuts, bläck, spritpennor och färgstänk, kaffe och vin, kalkbeläggningar och skuffmärken.
  2. Inget rengöringsmedel krävs.