:

Hur lång tid tar det att göra en tatuering?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Hur lång tid tar det att göra en tatuering?
 2. Vilket ställe gör minst ont att tatuera sig på?
 3. Vad kostar tatuering per timme?
 4. Hur många sittningar tatuering?
 5. Hur många sittningar sleeve?
 6. Vad gör det mest ont att tatuera sig?
 7. Hur mycket kostar det att tatuera ett litet hjärta?
 8. Vad kostar en heldag tatuering?
 9. Vad skriver man till en tatuerare?
 10. Hur mycket kostar en sleeve tatuering?

Hur lång tid tar det att göra en tatuering?

Tiden det tar för en tatuering varierar kraftigt. Den tid du ligger under nålen bestäms av oss båda i samråd. Hur stor tatueringen är, placering, detaljrikedom och dylikt bestämmer tidsåtgång. Är du rutinerad kanske du vill sitta längre varje gång.

Vilket ställe gör minst ont att tatuera sig på?

Det är där emot bra att välja platser på kroppen som har mycket fett och muskler, ställen som är enkla för tatueraren att komma åt och som inte är så känsliga. Exempel på det är axlarna och armarna, skriver Allure. Men också lår, övre armar och överarmen.

Vad kostar tatuering per timme?

Jag får ofta frågan vad en tatuering kostar och det kan bero på motiv och hur lång tid den tar att göra. Små tatueringar betalas oftast per timme med minimum på 800:- och sen upp till 1500:- per timme.

Hur många sittningar tatuering?

Är det en stor tatuering som tar flera sittningar att göra kan du välja om du vill boka in flera tider direkt eller en åt gången. Om du vill ha prisestimat var noga med att ta med så mycket information som du kan redan vid första kontakt.

Hur många sittningar sleeve?

Ofta är det väldigt bra tatueringar som har väldigt många timmar bakom sig. En bra sleeve, axel till handled(Och här kan jag bara svara för mig själv) Lägger jag 7-10 sittningar på i snitt. Och kan man sitta i snitt runt 5 timmar/gång så en gång i månaden så tar det alltså 7-10 månader att bli färdig.

Vad gör det mest ont att tatuera sig?

8 mest smärtsamma ställena att tatuera sig

 1. Huvudet. Det gör inte bara väldigt ont – att du dessutom kommer att höra hela processen extremtydligt gör huvudtatueringen till en rysare.
 2. Ansiktet. ...
 3. Bröstbenet. ...
 4. Händer. ...
 5. Armbågen. ...
 6. Revben och mage. ...
 7. Innerlår. ...
 8. Anklar och fötter.

Hur mycket kostar det att tatuera ett litet hjärta?

Vår startavgift är 1000 kr och det är någon så litet som ett puttehjärta i bara linjer för exempel. Varför måste vi ha en startavgift? jo allt material kostar oavsett om vi drar ett streck eller gör en halv sleeve. Ett litet namn kostar ca 1000 som start och uppåt beroende på storlek.

Vad kostar en heldag tatuering?

Vad kostar en tatuerare per timme? Generellt sätt så kostar en timme tatuering från ca 1000 och upp till 2000, vissa tatuerare tar bara halv och heldagar. Men hos mig är minipriset 1200 kr för en liten tatuering och för löpande tid detsamma1200 kr i timmen.

Vad skriver man till en tatuerare?

När du bokar tid måste du berätta VAR du vill ha tatueringen, ca HUR STOR den ska vara, VAD du vill att den ska föreställa samt gärna bifoga referensbilder så jag vet på ett ungefär hur du tänker dej. Därefter kan jag avgöra om det är en tatuering jag kan utföra. Om det finns datum du inte kan skriv upp dessa.

Hur mycket kostar en sleeve tatuering?

Detsamma gäller sleeve som ofta är minst lika avancerad om inte mer. Räkna med mellan 20 000-30 000 kronor i kostnad för hela armen. Billigast är vanligen en liten och enkel texttatuering. En sådan kan du exempelvis få betala 500 kronor för hos en välkänd tatueringsstudio i Göteborg.