:

Vad är Tiktoks Communityregler?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Vad är Tiktoks Communityregler?
 2. Hur överklagar man TikTok?
 3. Varför spärras konto på TikTok?
 4. Hur blir man avstängd på TikTok?
 5. Vad är Community regler?
 6. Hur får man tillbaka sina gamla TikToks?
 7. Kan man få tillbaka sina raderade TikToks?
 8. Hur begränsar man TikTok?
 9. Varför kommer jag inte in på TikTok?
 10. Vad får man inte publicera på Instagram?
 11. När kommer TikTok raderas?

Vad är Tiktoks Communityregler?

Community-regler Det är vår högsta prioritet att tillhandahålla en säker och omhändertagande miljö på Tiktok. Vi anser att det är viktigt att kunna känna sig säker för att hjälpa andra att känna sig trygga med att uttrycka sig öppet och kreativt.

Hur överklagar man TikTok?

Kontakta oss på: https://www.tiktok.com/legal/report/feedback.

Varför spärras konto på TikTok?

I den här enorma listan informerar TikTok oss om att vårt konto kan stängas av av olika skäl, till exempel: Att inte ha uppnått lägsta ålder på 13 år. Om du har ljugit om din ålder och plattformen får reda på det, kan du börja glömma bort ditt TikTok-konto.

Hur blir man avstängd på TikTok?

För att bli avstängd på TikTok måste du navigera till Share your feedback form. Fyll sedan i formuläret, skicka in det och vänta i några dagar TikToks svar.

Vad är Community regler?

Utgångspunkten för dialogen i våra sociala medier är att alla har rätt till sin åsikt och att vara delaktig i diskussioner.

Hur får man tillbaka sina gamla TikToks?

Under fliken Media väljer du Kamerarulle or App Videos för att försöka hitta dina raderade TikTok-videor tillbaka. Du kan välja dem och sedan klicka på Recover knapp.

Kan man få tillbaka sina raderade TikToks?

För att återställa raderade TikTok-videor på din Android-telefon bör du gratis ladda ner och starta detta Android Data Recovery-verktyg på en dator, ansluta din Android-telefon och sedan följa instruktionerna för att få tillbaka dina förlorade videor.

Hur begränsar man TikTok?

Vi har gett appen ett åldersfilter på 12+ så att du som vårdnadshavare kan komma åt de kontroller som Apple och Android har byggt in i din familjs enheter. Om du inte vill att din tonåring ska ladda ner appen kan du förhindra detta genom att använda föräldrakontrollerna via ovanstående butiker.

Varför kommer jag inte in på TikTok?

TikTok avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen. Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget.

Vad får man inte publicera på Instagram?

Publicera bara dina egna foton och videor och följ alltid lagen. Respektera alla på Instagram, spamma inte andra och publicera inte nakenbilder. Instagram speglar vår communitys mångfald av kulturer, åldrar och åsikter. Vi har lagt mycket tid på att tänka igenom vad som skapar en säker och öppen miljö för alla.

När kommer TikTok raderas?

Efter att det uppdagats att Tiktok olovligt samlar in data om användaren, hotade USA:s president Donald Trump att förbjuda Tiktok i USA den 15 augusti 2020....

Tiktok
OperativsystemIOS, Android
SpråkTillgänglig på 38 språk
Webbplatstiktok.com (engelska) douyin.com (kinesiska)