:

När slutar Voi fungera?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. När slutar Voi fungera?
 2. Kan inte lägga till betalningsmetod Voi?
 3. Hur får man gratis Voi?
 4. Hur kontaktar man Voi?
 5. Hur länge håller en Voi?
 6. Kan man köra Voi på natten?
 7. Hur låser man upp en Voi gratis?
 8. Hur får man igång en Voi?
 9. Vilka elsparkcyklar är lagliga?
 10. Får man köra Voi på trottoar?
 11. Hur mycket tjänar man på Voi?
 12. Hur långt kan man köra med en Voi?

När slutar Voi fungera?

I Stockholm börjar många jobba vid klockan 9:00 och Voi hjälper dem komma till jobbet i tid. Vår data visar att de flesta som åker Voi på vardagsmorgnar påbörjar sin resa omkring klockan 08:00 och avslutar resan strax före 09:00 i lagom tid innan arbetsdagen börjar.

Kan inte lägga till betalningsmetod Voi?

Kontakta vår support via e-post på [email protected] eller via telefon på .

Hur får man gratis Voi?

När du skrivit in ditt telefonnummer och tryckt på ”Send me the app” så får du en länk på SMS som du måste gå igenom för att ladda ner VOI-appen. Sen är det bara registrera dig på Voi och du kommer nu 25 kr till din första gratis åktur med VOI!

Hur kontaktar man Voi?

KUNDTJÄNST. Vår support är tillgänglig 24/7 via [email protected] och via Hjälp-fliken i appen.

Hur länge håller en Voi?

Elsparkcyklar som Voi och Lime har hyllats för att vara klimatsmarta alternativ till bilen. Men nu visar studier att fordonen bara har en livslängd på omkring två månader.

Kan man köra Voi på natten?

Det är en bransch i utveckling och vi utvecklar nya funktioner hela tiden för att förbättra säkerheten, säger David Mothander. Men elsparkcykelföretaget Voi delar inte bilden av att ett nattligt förbud är rätt väg att gå. – Många nattjobbare inom restaurangbranschen och sjukvården använder våra sparkcyklar på nätterna.

Hur låser man upp en Voi gratis?

Tillsammans med några mjukvarupatchar, öppna för nedladdning på Github, ska det därefter gå att låsa upp elscooterns grundfunktionalitet. Det avslöjar engagerade diskussionstrådar på forumen Reddit och ScooterTalk från det senaste kvartalet. Vissa elscooteruthyrares hårdvara ska bara ta runt 10 minuter att ”omvandla”.

Hur får man igång en Voi?

Innan du kan använda gasen behöver du lite fart. Kicka igång din resa genom att sparka din Voi i rullning, sedan är du på väg. Känn magin, var du än åker! När du har Voiat klart avslutar du enkelt din resa i Voi-appen så att nästa person kan använda elsparkcykeln.

Vilka elsparkcyklar är lagliga?

vilka regler gäller för elscooters? En elscooter, eller elsparkcykel, kategoriseras hos Transportstyrelsen inom kategorin ”elcykel utan pedaler”. En laglig elscooter 2021 har en motor på max 250 Watt och en maxhastighet på 20 kilometer i timmen.

Får man köra Voi på trottoar?

Du får faktiskt köratrottoaren eller på gågata, men det är långsamt som gäller i så fall, inte snabbare än gångtakt. Hur är det med hjälm då? Det är bara ett krav om du är under 15 år. Däremot måste elsparkcykeln, liksom en vanlig cykel, ha broms och ringklocka, samt lysen om du kör i mörkret.

Hur mycket tjänar man på Voi?

VOI tjänar 10 kronor i startavgift per resa och 1,5 kronor per minut som de används. Om åkturerna i helgen var 15 minuter långa drog VOI alltså in 100.000 kronor på startavgifter och 225.000 kronor på minutavgifter varje dygn. Varje elsparkcykel drar alltså in 325 kronor per dygn i snitt, exklusive moms 260 kronor.

Hur långt kan man köra med en Voi?

Var du kan köra och parkera din Voi. Bland det bästa med att åka Voi är att du är fri att köra och parkera nästan överallt.