:

Hur många konton kan man ha på Prime?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur många konton kan man ha på Prime?
  2. Hur mycket kostar Prime Video?
  3. Är det värt att skaffa Amazon Prime?
  4. Kan man avsluta Amazon Prime?
  5. Vad kostar Amazon Prime i månaden?

Hur många konton kan man ha på Prime?

Varje Prime Video-konto kan ha upp till sex användarprofiler. En profil måste fungera som den primära kontoinnehavaren, och sedan kan den personen lägga till upp till fem ytterligare profiler, antingen för vuxna eller barn.

Hur mycket kostar Prime Video?

Amazon-kund, vi ger dig en gratis 30-dagars provperiod med Prime. Endast 59,00 kr/månad efter din provperiod. Avsluta när som helst.

Är det värt att skaffa Amazon Prime?

En månadsprenumeration kommer att kosta dig 59 kronor i månaden, medan en årlig betalning kommer att gå på 549 kronor, vilket ger dig det bästa värdet. Nya medlemmar får dessutom en 30-dagars provperiod på Amazon Prime, som går att avsluta när som helst.

Kan man avsluta Amazon Prime?

Gå till Konto och inställningar och välj sedan fliken Ditt konto. För en Prime Video-specifik prenumeration väljer du Avsluta prenumeration. Prime Video ingår också i ett Amazon Prime-medlemskap. För att säga upp ett Amazon Prime-medlemskap väljer du Redigera på Amazon under Prime-medlemskap.

Vad kostar Amazon Prime i månaden?

Om du vill prenumerera på Amazon Prime kan du välja mellan en månatlig betalning eller att betala årligen. En månadsprenumeration kommer att kosta dig 59 kronor i månaden, medan en årlig betalning kommer att gå på 549 kronor, vilket ger dig det bästa värdet.