:

Vad krävs för att gå med i militären?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vad krävs för att gå med i militären?
  2. Vad kan man göra under lumpen?
  3. Vad krävs för att göra Gmu?
  4. Får man åka hem under lumpen?
  5. Vilken är den bästa för ta drogtest?
  6. Var kan man köpa drogtest i butik?
  7. Måste man vara vältränad för lumpen?

Vad krävs för att gå med i militären?

Grundläggande militär utbildning (tre månader) med godkänt resultat samt förberedande officerskurs (tre månader) med godkänt resultat. Grundläggande militär utbildning med godkänt resultat samt kontinuerligt anställd minst nio månader som soldat, sjöman eller gruppbefäl (GSS/K) i Försvarsmakten.

Vad kan man göra under lumpen?

Utbildningen varvar teori och praktik och genomförs både inom- och utomhus. Under utbildningen kommer du att öka din självinsikt, växa som människa och bli en bättre lagspelare – lärdomar du har nytta av både i och utanför Försvarsmakten. Du som genomför grundutbildningen omfattas av lagen om totalförsvarsplikt.

Vad krävs för att göra Gmu?

Grundkrav

  • Svensk medborgare. Dubbla medborgarskap accepteras.
  • Du ska vara 18 år eller äldre vid ansökningstillfället.
  • För att bli antagen till en grundutbildning med värnplikt måste du avsluta grundutbildningen det kalenderår du fyller 45 år.

Får man åka hem under lumpen?

Hur ofta kommer jag åka hem? Under de första tre månaderna av grundutbildningen åker du hem ungefär varannan helg. Utbildningen sker vanligtvis mellan 07.30 till 16.30 på vardagar. Det vanligt med utbildning även på kvällar och helger.

Vilken är den bästa för ta drogtest?

FERLE TEST® är världens mest avprövade och bäst dokumenterade urintest för påvisning av narkotika. Med detta drogtest kan man lätt och säkert testa för flera narkotikapreparat i ett urinprov. FERLE TEST® har funnits på den skandinaviska marknaden sedan 1996.

Var kan man köpa drogtest i butik?

Detta är ett drogtest som Apotek365 tagit fram för att säkerställa säkra resultat och svar. Ett drogtest som du kan köpa till ett bra pris och med hög kvalité. Drogtestet täcker 10 vanligt förekommande drogerna. Ett multitest är bra om man är osäker vad testpersonen använder och brukar för droger.

Måste man vara vältränad för lumpen?

Inför GMU och även inför mönstringen är det lämpligt att träna upp sin fysiska förmåga. En bra grundkondition och en del styrka är grundförutsättning att klara tjänsten. För att klara de mest krävande tjänsterna räcker det dock inte med en extremt god fysisk förmåga.