:

Kan man returnera spel på Steam?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Kan man returnera spel på Steam?
 2. Varför kan jag inte lägga till en vän på Steam?
 3. Kan man dela Steam-konto?
 4. Hur betalar man ett spel på Steam?
 5. Hur tar man ut pengar från Steam?
 6. Hur blir man vänner på Steam?
 7. Kan jag använda Steam på flera enheter?
 8. Hur många användare har Steam?
 9. Hur många procent tar Steam?
 10. Hur får man tillbaka pengarna från Steam?

Kan man returnera spel på Steam?

När du förköper en titel på Steam (och har betalat för titeln på förhand), kan du begära en återbetalning när som helst innan titeln släpps. Standardperioden för 14-dagar/två-timmar för återbetalning gäller efter det att spelet har släppts.

Varför kan jag inte lägga till en vän på Steam?

Begränsade konton kan inte lägga till vänner. Du kan dock fortfarande acceptera väninbjudningar från icke-begränsade användare. Om en vän redan finns på Steam och har spenderat motsvarande 5 US-dollar eller mer i Steam-butiken, kan de lägga till dig som en vän via din gemenskapsprofil.

Kan man dela Steam-konto?

Ett Steam-bibliotek kan endast användas av en användare åt gången för att spela ett spel i taget. Det gäller även för familjedelning. Ett Steam-konto kan auktorisera familjebiblioteksdelning till max 5 konton och max 10 enheter under en 90-dagarsperiod.

Hur betalar man ett spel på Steam?

Logga in på ditt Steam-konto. Klicka på ditt profilnamn i det övre högra hörnet och välj Kontouppgifter. Klicka på "+ Lägg till pengar till din Steam-plånbok", välj belopp och fortsätt till kassan.

Hur tar man ut pengar från Steam?

Nej. Alla försäljningar och köp på gemenskapsmarknaden genomförs med Steam-plånboken. Pengarna kan inte tas ut eller föras över till andra Steam-konton eller till en bank eller ett tredjepartskonto. Du kan använda pengarna till att köpa gåvor på Steam och skicka dessa till andra användare.

Hur blir man vänner på Steam?

Din vänlista låter dig snabbt komma åt och hantera dina vänner på Steam....Där kan du lägga till en vän på ett av följande sätt:

 1. Sök efter spelare i gemenskapen.
 2. Skapa och dela en inbjudningslänk med andra spelare.
 3. Navigera direkt till en användares profil och klicka knappen ”Lägg till vän” till höger.

Kan jag använda Steam på flera enheter?

Kan jag använda flera Steam-konton på en dator? Ja, du kan använda olika Steam-konton på en dator. Dock kan du bara använda ett konto i taget. Kontona delar kärnfilerna till alla spel som de har gemensamt, men varje konto hanterar sitt eget anpassade material och sina konfigurationsfiler.

Hur många användare har Steam?

Med över 132 miljoner användare i över 249 länder ger Steam tillgång till en global spelargemenskap – och den växer hela tiden.

Hur många procent tar Steam?

Steams transaktionsavgift tas av Steam och används för att skydda mot nominella bedrägerier samt täcka utvecklingskostnaden för den här och andra funktioner i Steams ekonomi. Avgiften är för närvarande 5 % (med en minimiavgift på 0,01 US-dollar).

Hur får man tillbaka pengarna från Steam?

 1. Gå till Steams hjälpsida, help.steampowered.com, och logga in med ditt Steam-konto.
 2. När du har loggat in, klicka på Köp. ...
 3. Hitta köpet som du vill få en återbetalning för och klicka på det. ...
 4. Välj problemet som du har med produkten.
 5. Klicka sedan på