:

Vart kan man ringa om man behöver prata?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Vart kan man ringa om man behöver prata?
 2. När går det bussar?
 3. Är bussarna i Gävle inställda?
 4. Kan man ringa 1177 för ångest?
 5. Vem ska man kontakta när mår psykiskt dåligt?
 6. Hur kollar man när bussen går?
 7. När kommer bussen 33?
 8. När öppnar UL framdörrarna?
 9. Varför går det inga bussar idag?
 10. När kan man ringa till 1177?
 11. Vem ska man kontakta vid depression?
 12. Hur kan man se var bussen är?

Vart kan man ringa om man behöver prata?

Ring 112 om du är i fara och det är bråttom. Här kan du få stöd av en kurator och prata om sånt som du funderar mycket på eller behöver få hjälp med. Du kan ringa 116 111, mejla eller chatta.

När går det bussar?

Tidtabellen gäller 13 juni till 14 augusti. Linjer och avgångar har anpassats för minskat resande när skolorna har lov och mån...

Är bussarna i Gävle inställda?

Linje 14 Gävle. Hållplatserna Sofia Magdalena och Holmkanalen är avstängda tills vidare. Framkomlighetsproblem på Nygatan gör så att bussen måste ledas om via Norra Skeppsbron. Resenärer från Sofia Magdalena och Holmkanalen hänvisas till hållplats Gävle Strand eller till en tillfällig hållplats på Norra Skeppsbron.

Kan man ringa 1177 för ångest?

Detsamma gäller om du är orolig över att någon i din närhet mår så dåligt att hen riskerar att skada sig själv eller någon annan allvarligt. Ring telefonnummer 1177 om du behöver hjälp med var du kan söka vård. Här kan du läsa mer om att söka psykiatrisk vård.

Vem ska man kontakta när mår psykiskt dåligt?

Ring 112 om du behöver akut hjälp. Om du mår psykiskt dåligt kan du vända dig till exempelvis en vårdcentral, en psykiatrisk mottagning eller en ungdomsmottagning. Du kan både få hjälp från vårdgivare som är anslutna till regionen och från privata vårdgivare.

Hur kollar man när bussen går?

Med vår app Tabussen.nu kan du i realtid se var bussen befinner sig geografiskt på en karta. Du kan få svar på den klassiska frågan; Var är bussen? Den nya tjänsten innebär att du via ett sök i reseplaneraren följa en buss och se var den befinner sig på en karta i appen.

När kommer bussen 33?

Linjen 33 buss (Malmö Värnhem) har 43 stopp avgår från Malmö Ön och slutar Malmö Värnhem. 33 buss översikt över tidtabell för den kommande veckan: Trafiken börjar klockan 05:09 och slutar 23:00. Driftsdagar den här veckan: alla dagar.

När öppnar UL framdörrarna?

UL fortsätter att öppna framdörrarna – nu står busslinjer i Bålsta och Enköping på tur. Framdörrarna på bussar på 19 linjer i Bålsta och Enköping i Uppland öppnas nu också. Sedan mitten av december 2020 har framdörrarna öppnats successivt på de UL-bussar som fått förarskydd som är godkänt av Arbetsmiljöverket.

Varför går det inga bussar idag?

Buss: Ombyggnation av Västerbron påverkar linje 4, 54, 66, 74, 77, 94, 151, 153, 405, 726, 7 från och med 2 maj till och med 2 december. Innerstan: Linje 65 får omlagd körväg och indragna hållplatser från 7 februari till och med ca 30 september.

När kan man ringa till 1177?

Om du behöver sjukvårdsrådgivning när din vårdcentral och övriga mottagningar är stängda kan du ringa 1177, som är öppet dygnet runt. Sjuksköterskan som svarar bedömer ditt behov av vård, ger dig råd om vad du kan göra själv och vart du ska vända dig om du behöver söka vård.

Vem ska man kontakta vid depression?

Kontakta en vårdcentral eller psykiatrisk öppenvårdsmottagning om du tror att du eller någon annan har en depression. Här kan du hitta vård. Många mottagningar kan du kontakta genom att logga in. Ring telefonnummer 1177 om du vill ha sjukvårdsrådgivning och hjälp med var du kan söka vård.

Hur kan man se var bussen är?

Idag släpper Västtrafik appen ”Var är Bussen?” till Ios och Android. Med den kan resenärer se vart bussen faktiskt befinner sig i förhållande till hållplatsen.