:

Hur får man Medicinlista?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur får man Medicinlista?
  2. Varför kan jag inte se mina recept på 1177?
  3. Var hittar jag mina recept på 1177?
  4. Hur kontaktar man 1177?
  5. Hur skriva ut recept?
  6. Varför syns inte mina recept?

Hur får man Medicinlista?

Läkemedelslista från din läkare Medicinlista eller läkemedelslista är den lista över läkemedel som du alltid ska be att i samband med ditt besök hos läkare eller sjuksköterska.

Varför kan jag inte se mina recept på 1177?

Du behöver vara över 18 år för att se informationen Om ditt barn är 12–13 år kan du endast se de recept som är aktuella. Du som är 13–18 år kan inte se information om dina läkemedel på 1177.se. För att få information om dina läkemedel behöver du istället prata med din läkare eller gå till ett apotek.

Var hittar jag mina recept på 1177?

Du ser alla aktuella läkemedelsordinationer från de vårdgivare som är anslutna, och information om respektive läkemedel. De läkemedel som finns registrerade i din journal hittar du i journalen via nätet när du har loggat in på 1177.se.

Hur kontaktar man 1177?

Du kan få sjukvårdsrådgivning genom att ringa telefonnummer 1177. Du kan också kontakta en vårdmottagning direkt. Här kan du läsa mer tekniska krav och hur du gör om du får problem när du är inloggad på 1177.se. Har du frågor om eller synpunkter på 1177 Vårdguidens e-tjänster?

Hur skriva ut recept?

E-recept, elektronisk receptförskrivning, är en tjänst som gör att läkaren kan skicka recept elektroniskt till apoteket från sitt journalsystem. Läkare som saknar journalsystem kan skicka e-recept via en webbtjänst. Alla apotekskedjor i Sverige har tillgång till e-recepten via ett nationellt receptregister.

Varför syns inte mina recept?

Fler sätt att se dina e-recept Du kan också skicka in en blankett per post så kan du få en lista på de läkemedel du hämtat ut från apotek, din läkemedelsförteckning, postat till din folkbokföringsadress. Blanketter hittar du på eHälsomyndigheten.