:

Vilken tid på dagen kommer DHL?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vilken tid på dagen kommer DHL?
  2. Hur lång tid tar det att få paket från Holland?
  3. Hur lång tid tar DHL Freight?
  4. Måste man vara hemma när DHL kommer?
  5. Är DHL Snabba?
  6. Hur lång tid tar frakt från Nederländerna till Sverige?

Vilken tid på dagen kommer DHL?

DHL Freight hämtar helgfria vardagar mellan 7-17. Ska du skicka en DHL Parcel ForYou-sändning lämnar du in den till något av våra Service Pointombud under respektive ombuds öppettider.

Hur lång tid tar det att få paket från Holland?

Landspecifik information

Land*ISO-kodUppskattad leveranstid (arbetsdagar)
LuxemburgLU4-6
NederländernaNL4
PolenPL4-5
PortugalPT6-7

Hur lång tid tar DHL Freight?

DHL Home Delivery hjälper företag och e-handlare att leverera små och stora paket hela vägen hem till din kund. Vi erbjuder hemleveranser över hela Sverige med en leveranstid inom 1-3 dagar beroende på ort och sändningen går självklart att spåra hela vägen från upphämtning till leverans.

Måste man vara hemma när DHL kommer?

Tänk på att vi inte kan leverera till boxadresser och mottagaren måste vara en fysisk person som har en adress. Efter att du godkänt villkoren och betalat för transporten skapas ett unikt spårningsnummer för ditt paket. Detta nummer anger du när du lämnar in ditt paket. Du hittar din närmaste DHL SERVICE POINT här.

Är DHL Snabba?

Det tar normalt 1-3 arbetsdagar för ditt paket att komma fram. I samband med registreringen kan du se beräknat leveransdatum till ditt postnummer i mottagarlandet. Tänk på att du måste lämna in ditt paket innan ombudets sista inlämningstid för att det ska skickas samma dag.

Hur lång tid tar frakt från Nederländerna till Sverige?

Med snabb leverans Avståndet mellan Nederländerna och Sverige är bara 1508 km – vi kan köra detta avstånd på bara 22 timmar.