:

Vem vet mest spel?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Vem vet mest spel?
 2. Kan du ta en hint betyg?
 3. Vem ska bort spel?
 4. Vem vet mest spel pris?
 5. Hur länge spelar man brännboll?
 6. Vilket är det bästa sällskapsspelet?
 7. Kan du ta en hint röd eller vit?
 8. Vad tänker jag på spel?
 9. Vem vill bli miljonär spel?
 10. Vem vet mest Resespel regler?

Vem vet mest spel?

Spelet innehåller 2400 frågor inom en mängd olika kategorier. Två till åtta taggade spelare kan spela, och dina tända och släckta glödlampor visar hur du ligger till. Precis som teveprogrammet får alla tre frågor var i första ronden. Genom att välja vem som ska få frågan kan du spela taktiskt i rond två.

Kan du ta en hint betyg?

Test och betyg av HINT Sällskapsspelet HINT har testats 14 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 85%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet.

Vem ska bort spel?

Nåt Ska Bort [Sällskapsspel] Nåt Ska bort är ett utmanande frågespel där det gäller att veta vilken av de fem alternativ som inte hör ihop med de andra. Svarar du dessutom rätt på kluriga följdfrågor får du lägga ut marker på spelplanen. Hamnar din spelpjäs på en motståndares marker blir det duell.

Vem vet mest spel pris?

Lägsta pris på Tactic Vem Vet Mest? är 245 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 25 jämförda butiker.

Hur länge spelar man brännboll?

Speltiden är satt till 2 x 12 minuter i rullande tid. Så länge tid återstår ska innelaget fortsätta spela. Domare har rätt att stoppa tiden då oförutsedda händelser inträffar. Poäng tilldelas innelag enligt följande: 1 poäng för inkommen spelare och hela 6 poäng för varvning på eget slag.

Vilket är det bästa sällskapsspelet?

Under hösten utsågs vinnaren av Gultärningen för årets bästa sällskapsspel 2021, som du kan läsa mer om på länken. Men det finns många andra guldkorn på marknaden gällande sällskapsspel....Bästa sällskapsspel 2022

 • Root.
 • Terraforming Mars. ...
 • Ticket to Ride. ...
 • Catan. ...
 • Jaipur. ...
 • One Night Ultimate Werewolf. ...
 • Mysterium. ...
 • HeroQuest 2021. ...

Kan du ta en hint röd eller vit?

Mycket nöje när du tar reda på om dina vänner kan ta en HINT! HINT Röd är uppföljaren till det mycket populära och prisvinnande spelet HINT Vit. Spelet innehåller 600 nya kort. Köp både HINT och HINT Röd för att få den kompletta HINT-upplevelsen!

Vad tänker jag på spel?

Ett spännande frågespel med kluriga ledtrådar. Den som först får exakt 21 poäng vinner spelet! Det finns fem olika nivåer på varje fråga och ämne, där varje nivå ger olika poäng. Så här gäller det att vara listig också!

Vem vill bli miljonär spel?

I spelversionen av det populära TV-programmet med samma namn kan flera spelare tävla samtidigt. De nutidsorienterande frågorna besvaras genom att spelaren markerar rätt svarsalternativ på sin kortdisplay. Varje rätt svar belönas med pengar och vinstnivån - liksom spänningen - höjs gradvis under spelets gång.

Vem vet mest Resespel regler?

Som resespel! I det här resespelet, som bygger på det populära TVprogrammet, får spelarna höra vilket ämne det gäller och bestämma sig för att svara eller skicka frågan vidare till nästa spelare. Du får poäng om du svarar rätt, men dina motspelare tjänar på att du svarar fel!