:

När kommer HomePod Mini till Sverige?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. När kommer HomePod Mini till Sverige?
 2. Vad gör man med hem appen på Iphone?
 3. Hur fungerar HomePod mini?
 4. Vad är HomePod mini?
 5. Kan inte lägga till tillbehör?
 6. Finns HomePod i Sverige?
 7. Hur får jag AirPlay att fungera?
 8. Hur får man igång AirPlay?
 9. Hur öppnar man en Apple TV kontroll?

När kommer HomePod Mini till Sverige?

Enheter ska hålla på att testas, men tydligt inte helt problemfritt. 2022 verkar vara året då Apple Homepod Mini kommer att lanseras i Sverige och med stöd för svenska språket.

Vad gör man med hem appen på Iphone?

Du kan använda appen Hem till att säkert styra och automatisera HomeKit-aktiverade tillbehör som lampor, smarta TV-apparater och termostater. När du ställer in övervakningskameror som stöds kan du spela in video och få en notis när en kamera identifierar någon utanför dörren eller när ett paket lämnas vid dörren.

Hur fungerar HomePod mini?

Genom att placera två HomePod mini-högtalare i samma rum kan man skapa ett stereopar med stor ljudbredd och fylligt ljud. Användarna kan spela upp, pausa, gå till nästa låt, ändra volymen eller prata med Siri med en Touch-yta uppe på HomePod mini.

Vad är HomePod mini?

HomePod mini-högtalare som ställs i flera rum låter användarna spela samma musik i hela huset, perfekt synkad, eller olika sånger i varje rum. Genom att ställa två HomePod mini-högtalare i samma rum kan man stereoparkoppla dem för en ännu mer fängslande upplevelse när man lyssnar på musik.

Kan inte lägga till tillbehör?

Åtgärda problem med att konfigurera enheter Kontrollera att du är tillräckligt nära enheten. Telefonen måste vara inom 0,5 m från tillbehör som använder Snabb parkoppling. Kontrollera att Bluetooth och Plats är aktiverat på telefonen.

Finns HomePod i Sverige?

HomePod mini med Siri på svenska är på gång. Detta kan vi avslöja efter att Homepod mini har börjat testats på bred front inom landets gränser och på vårt lokala språk. HomePod mini har ännu inte officiellt lanserats i Sverige men någon gång under 2022 kommer detta förmodligen bli verklighet.

Hur får jag AirPlay att fungera?

Kontrollera om du behöver hjälp efter varje steg.

 1. Se till att dina AirPlay-kompatibla enheter är på och nära varandra.
 2. Kontrollera att enheterna är uppdaterade till den senaste mjukvaran och att de använder samma wifi-nätverk.
 3. Starta om enheterna som du vill använda med AirPlay eller skärmdubblering.
BE

Hur får man igång AirPlay?

Använda AirPlay

 1. Se till att din Apple enhet är ansluten till samma nätverk som din TV.
 2. Proceduren beror på innehållet som kommer att visas på TV:n enligt följande. Tryck på (AirPlay -video) för att visa videon. ...
 3. Välj AirPlay på en mobil enhet som en iPhone eller iPad, och välj den TV som du vill använda med AirPlay.

Hur öppnar man en Apple TV kontroll?

Leta reda på batterifacket på baksidan av Apple Remote. Öppna batteriluckan genom att använda ett mynt och vrida motsols. Ta ut det gamla batteriet. Sätt i ett nytt 3 V CR2032- eller BR2032-litiumbatteri i myntstorlek (finns i de flesta elektronikbutiker) med den positiva sidan vänd uppåt och mot dig.