:

Kan man inaktivera Instagram tillfälligt?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

 1. Kan man inaktivera Instagram tillfälligt?
 2. Kan man pausa sitt Facebook-konto?
 3. Kan man avsluta Instagram?
 4. Hur gör man för att dölja likes på Instagram?
 5. Hur tar man bort Instagram konto 2021?
 6. Hur tar man bort sparade konton på Instagram?

Kan man inaktivera Instagram tillfälligt?

Logga in på Instagram via en mobil webbläsare eller på en dator. Du kan inte inaktivera ditt konto via Instagram-appen. Klicka på profilsymbolen längst upp till höger och välj Redigera profil. Bläddra ned och klicka på Inaktivera mitt konto tillfälligt.

Kan man pausa sitt Facebook-konto?

Du kan ta en paus från Facebook och tillfälligt inaktivera ditt konto. När du tillfälligt inaktiverar ditt konto: Kan andra inte se eller gå till din profil på Facebook. Tas dina foton, inlägg och videoklipp inte bort.

Kan man avsluta Instagram?

Instagram.com från en mobilwebbläsare: Tryck på profilbilden längst ned till höger och tryck på Profil. Tryck sedan på Redigera profil. Bläddra ned och tryck på Inaktivera mitt konto tillfälligt längst ned till höger. Välj ett alternativ i rullgardinsmenyn bredvid Varför inaktiverar du kontot?

Hur gör man för att dölja likes på Instagram?

döljer du dina likes på Instagram

 1. Gå till din profil på Instagram.
 2. Gå till Inställningar.
 3. Klicka på Sekretess.
 4. Klicka på Inlägg.
 5. Välj därefter att aktivera “Dölj antal gilla-markeringar och visningar”.

Hur tar man bort Instagram konto 2021?

Instagram-app för Android och iPhone: Tap in the top right, then tap Your activity. Tryck på Kontohistorik för att visa genomförda kontoändringar. Härifrån kan du eventuellt göra ytterligare ändringar genom att klicka på ändringen som du har gjort.

Hur tar man bort sparade konton på Instagram?

Tryck på eller din profilbild längst ned till höger för att gå till din profil. Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Inställningar. Tryck på Inloggningsuppgifter. Tryck på bredvid kontot som du vill ta bort.