:

Varför kan jag inte spåra mitt paket DHL?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Varför kan jag inte spåra mitt paket DHL?
  2. Hur får man ett spårningsnummer?
  3. Hur spårar man ett DHL paket?
  4. Hur får man reda på försändelse ID?
  5. Vad är sändnings ID?
  6. Kan man spåra DHL paket?

Varför kan jag inte spåra mitt paket DHL?

Vad händer om mitt paket inte kommit fram? Kontakta gärna DHL:s Kundtjänst om du saknar ett paket och du har spårat det utan resultat. Om ett paket har kommit på avvägar och behöver sökas så görs detta av DHLs Kundtjänst i upp till 30 dagar (60 dagar för sändning till/från utlandet).

Hur får man ett spårningsnummer?

Så hittar man sitt spårningsnummer Ett företag som ska skicka en order till en kund får spårningsnumret i samband med att paketet lämnas över för leverans och kostnaden för frakt betalas. Numret förmedlas sedan till kunden som en bekräftelse på att ordern har skickats. Vanligtvis sker detta via e-post.

Hur spårar man ett DHL paket?

Deras trackingservice på nätet heter DHL ActiveTracking, vilket även är deras namn för deras tracking-applikation som du använder med din smartphone. Om du hellre vill ha koll på försändelsen via e-post, SMS eller telefonsamtal kan du använda dig av respektive tjänster: DHL eTrack, DHL ExpressSMS och DHL SpeedTracking.

Hur får man reda på försändelse ID?

Du hittar försändelse-ID (Tracking Number) för ditt paket längst ned i ditt leveransbesked. Om du har fått flera leveransbesked, kan det röra sig om en delleverans, och då har du flera försändelse-ID längst ned i det senaste leveransbeskedet.

Vad är sändnings ID?

Sändnings-ID är ett tiosiffrigt nummer. Det kan även kallas fraktsedelsnummer. Denna referens används för de flesta godssändningar och vissa paketleveranser.

Kan man spåra DHL paket?

DHL Tracking och spårning Du kan spåra upp till tio försändelser samtidigt, och endast du och/eller mottagaren har möjlighet att spåra leveranserna. Deras trackingservice på nätet heter DHL ActiveTracking, vilket även är deras namn för deras tracking-applikation som du använder med din smartphone.