:

Vad kostar trädgårdsservice?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar trädgårdsservice?
  2. Kan man få RUT-avdrag för trädgårdsarbete?
  3. Vad kostar det att klippa en häck?
  4. Vem har rätt till RUT-avdrag?
  5. Vem kan klippa min häck?

Vad kostar trädgårdsservice?

Pris. För normalt trädgårdsarbete tar vi 450 kr/tim. Som privatperson har du rätt till RUT-avdrag och faktureras därför endast halva arbetskostnaden alltså endast 225 kr/tim. Minimidebitering är 1,5 tim/besök.

Kan man få RUT-avdrag för trädgårdsarbete?

Rot- och rutarbete Till trädgårdsarbete som ger rätt till rutavdrag räknas: häck- och gräsklippning samt krattning och ogräsrensning som utförs på tomt eller i trädgård i nära anslutning till bostaden.

Vad kostar det att klippa en häck?

Du betalar ett timpris för Häckklippningen och det går på löpande räkning. Vi erbjuder en flexibel pris-struktur där du enbart betalar för den hjälp du behöver. Dvs om du själv har redskapen som behövs för att klippa så är kostnaden 199 kr per timme (efter RUT-avdrag, inkl.

Vem har rätt till RUT-avdrag?

Du måste vara över 18 år. Du ska ha betalat inkomstskatt i Sverige för minst 90% av din totala inkomst. Du måste helt eller delvis bo i bostaden där tjänsten utförs. Dödsbon kanrutavdrag, men enbart om arbetet utförts före dödsfallet.

Vem kan klippa min häck?

Vi utför häckklippning över hela Sverige! Våra lokalkontor runt om i hela Sverige är redo att hjälpa till med årets häckklippning. Söker du erfarna och kunniga arbetare för din häck bör du ta kontakt med oss redan idag.