:

Kan inte bytas eller säljas på begränsade användarkonton?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Kan inte bytas eller säljas på begränsade användarkonton?
  2. Kan man sälja sitt Steam-konto?
  3. Kan inte sälja på Steam?
  4. Vad är Administratör användarnamn?
  5. Hur delar man spel på Steam?

Kan inte bytas eller säljas på begränsade användarkonton?

Om du inte kan byta eller använda gemenskapsmarknaden så kan det även bero på att ditt konto har fått en bytesavstängning från Steam Support. Beroende på överträdelsens allvarlighetsgrad kan du ha fått en temporär eller permanent bytesavstängning.

Kan man sälja sitt Steam-konto?

Kan jag köpa eller sälja ett Steam-konto? Steam-konton kan inte köpas eller säljas. Ett konto är endast till för personligt bruk av kontoskapare.

Kan inte sälja på Steam?

Tidsrelaterade föremålsfynd från Dota 2 kommer aldrig att kunna säljas. Föremål i vissa tredjepartsspel kanske inte kan säljas på marknaden. Du kan markera föremålet i ditt Steam-förråd och läsa beskrivningen för att se om och när det kan säljas.

Vad är Administratör användarnamn?

En administratör är någon som kan göra ändringar på en dator som påverkar de andra användarna på datorn. Administratörer kan ändra säkerhetsinställningarna, installera programvara och maskinvara, komma åt alla filer på datorn och göra ändringar i andra användarkonton.

Hur delar man spel på Steam?

Såg du en familjemedlem installera ett spel som du ville spela? Skicka en efterfrågan till henne/honom för att auktorisera dig. Efter auktorisering kommer du kunna komma åt, ladda ner och spela personens spelbibliotek på Steam. MartinOs delade spel är nu tillgängliga för dig att spela på denna dator.