:

Hur tar man ut pengar från PFC?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur tar man ut pengar från PFC?
  2. Vilken bank använder Remember?
  3. Är PFC gratis?
  4. Vem äger remember?
  5. Hur snabbt får man pengar från remember?
  6. Vilken bank är PFC?
  7. Vilken bank tillhör PFC?

Hur tar man ut pengar från PFC?

Med P.F.C.-kortet har du möjlighet att ta ut upp till 10 000 kr/uttag och dygn i uttagsautomat. I vissa uttagsautomater utomlands kan du välja mellan "ATM withdrawal" och "ATM cash advance." Välj "ATM withdrawal." Med vår bastjänst (Freemium) kan du göra uttag på upp till 1000 kr/ månad utan avgift.

Vilken bank använder Remember?

Kreditkort från en trygg och säker finansaktör Entercard Group AB står bakom kreditkortet re:member och är en skandinavisk aktör med kontor i Stockholm, Oslo, Trondheim och Köpenhamn. Entercard är ett samarbete mellan Swedbank och den brittiska banken Barclays Bank.

Är PFC gratis?

PFC betalkort med smart app PFC är ett modernt fintech-bolag som både erbjuder nya kunder ett gratis MasterCard debitkort utan årsavgift. Kortet kommer med en tillhörande app där du kan hålla koll på dina betalningar och få bättre koll på din privatekonomi.

Vem äger remember?

Varumärket re:member finns förutom i Sverige, även i Norge och Danmark. re:member ges ut av Entercard Group AB, som i sin tur ägs av Swedbank och Barclays Bank.

Hur snabbt får man pengar från remember?

Du har vanligtvis pengarna på ditt konto inom några dagar efter det att din ansökan godkänts och konto för utbetalning angivits.

Vilken bank är PFC?

P.F.C står för ”Personal Finance Co” och är ett svenskt fintech-företag som grundades 2018. I likhet med flera andra fintech-företag skapar de mer användarvänliga och prisvärda tjänster än vad bankerna erbjuder. Exempelvis erbjuds gratis Mastercard och konto vilket ytterst få banker ger.

Vilken bank tillhör PFC?

P.F.C. tillhör den typ av bank som kallas neobanker och kommer med en mängd fördelar som skiljer sig gentemot de traditionella bankerna. Som kund får du ett kostnadsfritt Mastercard debetkort med många förmåner, samt tillgång till mycket smarta funktioner och tjänster tillgängliga via en mobilapp.