:

Kan man föra över aktier till ISK?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Kan man föra över aktier till ISK?
  2. Kan man flytta aktier till Avanza?
  3. Kan man flytta aktier från ISK till ISK?
  4. Kan man flytta aktier mellan Avanza konton?
  5. Kan man flytta aktier mellan ISK Avanza?
  6. Vad kostar det att flytta ISK från NordNet?

Kan man föra över aktier till ISK?

Investeringssparkonto. Kan jag flytta över aktier eller andra investeringstillgångar som jag redan äger till ett investeringssparkonto? Ja det kan du, men om du flyttar aktier eller andra investeringstillgångar från en depå eller ett värdepapperskonto anses du ha sålt dessa.

Kan man flytta aktier till Avanza?

Inga problem! Du kan enkelt beställa en flytt av ditt ISK direkt på vår sajt. Vi tar inte ut några avgifter för flytten men det kan hända att din andra bank gör det.

Kan man flytta aktier från ISK till ISK?

Nej, det går inte att flytta aktier från ISK till en annan typ av depå/konto. Vi får i så fall sälja och föra ut likviderna för att sedan köpa tillbaka aktien i den andra sortens depån.

Kan man flytta aktier mellan Avanza konton?

Det gör du genom att skicka oss ett meddelande när du är inloggad på det samägda kontot. Ange då vilka värdepapper du önskar flytta samt från och till vilket konto. När värdepapperna befinner sig på ditt privata aktie- och fondkonto kan du begära flytten till ditt ISK på överföringssidan till ISK.

Kan man flytta aktier mellan ISK Avanza?

Att flytta värdepapper mellan två ISK medför ingen skattekonsekvens och du kan enkelt begära flytten direkt på vår sajt.

Vad kostar det att flytta ISK från NordNet?

Flytta från NordNet Vill du däremot flytta enskillda värdepapper ut din ISK så tar Nordnet ut en avgift om 49kr per värdepapper för detta. Du behöver aldrig betala mer än 490 kr oavsett hur många värdepapper du vill flytta från ditt isk.