:

Kan man pausa TIER?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Kan man pausa TIER?
  2. Varför drar TIER 125 kr?
  3. Vilken scooter är billigast?
  4. Vad är bäst TIER eller Voi?
  5. Hur gammal måste man vara för att åka Tier?

Kan man pausa TIER?

Du kan pausa din uthyrning under resan med hjälp av pausfunktionen i appen, men tänk på att den maximala uthyrningstiden är två timmar. Du kan dock pausa din åktur så många gånger du vill, så länge det inte överskrider den maximala hyrestiden på 2 timmar.

Varför drar TIER 125 kr?

Beloppet du kan ha upptäckt kallas för en förauktorisering. När du påbörjar en resa i TIER appen kommer vårt system försöka att reservera detta belopp för att säkerställa att din betalningsmetod har tillräckliga tillgångar för att betala för resan.

Vilken scooter är billigast?

Idag finns det fem stycken elscooterföretag som är aktiva i Stockholm. Vi har jämfört hur mycket det kostar, beroende på vilken elscooter du väljer. Med dagens prissättning är det Tier och Moow som är billigast att åka med.

Vad är bäst TIER eller Voi?

Voi har dessutom bäst täckning, med flest sparkcyklar, men en stor del av flottan utgörs av slitnare modeller som inte känns lika stabila eller bekväma. Därför hamnar Voi först på andra plats.

Hur gammal måste man vara för att åka Tier?

Finns det någon åldersgräns för elscooter/ elsparkcykel? Nej, fordonet klassas som en cykel (förutsatt att det inte går snabbare än 20 km/tim och motorns effekt inte överstiger 250w) och det finns ingen lagstadgad åldersgräns för när man får köra det, men det här är inte ett fordon som är byggt för barn.