:

Kan man ge bort sin Surf?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Kan man ge bort sin Surf?
  2. Kan man skicka Internet?
  3. Kan man skicka surf till varandra Telenor?
  4. Kan man skicka GB till varandra?
  5. Kan man skicka GB på Comviq?

Kan man ge bort sin Surf?

Använder du inte all din surf under en månad sparas den i din Surfpott. Då kan du använda den vid ett annat tillfälle, till exempel på en resa eller när du behöver lite extra surf.

Kan man skicka Internet?

3Dela data är en tjänst som möjliggör att du kan dela data mellan dina abonnemang. Datamängden fördelas över de abonnemang du väljer att koppla samman. 3Dela data ingår i alla abonnemang från 5 GB och uppåt förutom 3Bredband Hemma. Du behöver bara ringa in till oss och aktivera för att kunna dela surf.

Kan man skicka surf till varandra Telenor?

Surfar några i familjen mer än andra? Då kan du dela upp surfen så att alla får så mycket de behöver. Du som har medlemsprofilen Ägare i Telenor Familj – det vill säga du som står som betalningsansvarig för abonnemanget – kan fördela surfen mellan de andra medlemmarna.

Kan man skicka GB till varandra?

Man kan som mest ge bort 10 GB per månad och enbart skicka till kunder med privatabonnemang, alltså inte de med kontantkort eller med ett abonnemang registrerat på ett företag. När vi testat har det fungerat bra. Om du väljer en kontakt som inte är kund hos Tre får du meddelande om det.

Kan man skicka GB på Comviq?

Tjänsten är kostnadsfri och funktionen för att skicka surf är tillgänglig för alla privatkunder som har ett Mitt3-konto. Man kan som mest ge bort 10 GB per månad och enbart skicka till kunder med privatabonnemang, alltså inte de med kontantkort eller med ett abonnemang registrerat på ett företag.