:

Vad är koppla Light?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vad är koppla Light?
  2. Vilka lås är godkända för cykel?
  3. Hur fungerar Crescent koppla?
  4. Får man dricka alkohol på en buss?
  5. Vad kostar Crescent koppla?

Vad är koppla Light?

Koppla LIGHT. Koppla Light kan man säga är gratisversionen som ingår på alla Kopplamodeller. Du kopplar upp dig mot cykeln via Bluetooth och kan se batteristatus, dela cykeln med andra och få servicenotiser. Batteriet är stöldskyddat och Crescents trygghetspaket ingår.

Vilka lås är godkända för cykel?

Vilken typ av cykellås som passar dig bäst kan bara du avgöra, men generellt kan man säga att ett godkänt ramlås, bygellås eller vikbart lås fungerar bra som ett så kallat ”baslås”....Cykellåsen du hittar på Cykelkraft är bland annat dessa:

  • Bygellås.
  • Kättinglås.
  • Ramlås.
  • Vajerlås.
  • Vikbara lås.

Hur fungerar Crescent koppla?

Om cykeln har Koppla Connect är ett uppkopplingsabonnemang knutet till cykeln. Detta följer automatiskt med till det nya användarkontot när cykeln kopplas upp mot den nya användarens konto. Har du en elcykel uppkopplad via Bluetooth (Koppla Light) finns inget abonnemang knutet till appen.

Får man dricka alkohol på en buss?

Äta och drickabussar, spårvagnar och båtar är det tillåtet att äta något enklare, till exempel en frukt. Det är inte tillåtet att dricka alkohol.

Vad kostar Crescent koppla?

Månadskostnaden för tjänsten idag är 99 kr. Månadskostnaden för fortsatt uppkoppling kommer att sättas utifrån vid tidpunkten rådande marknadspriser. Det innebär att priset kan minska eller öka något. Du väljer själv om du vill förlänga abonnemanget.