:

Vad är analog reglering 0 10V?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Vad är analog reglering 0 10V?
  2. Vad är Plejd controller?
  3. Hur koppla Plejd CTR 01?
  4. På vilka sätt kan vi reglera belysning?
  5. Hur fungerar Plejd-appen?
  6. Hur programmerar man Plejd?
  7. Hur ansluta Plejd?

Vad är analog reglering 0 10V?

Analog kontroll Analoga styrsignaler har varit populära i (hem)automationsbranschen i många år. Via en enkel 0-10V-signal överförs önskad fläkthastighet till EC-fläkten eller fläkthastighetsregulatorn. Än idag styrs många EC-fläktar via en 0-10V signal.

Vad är Plejd controller?

Controller används som dosrelä/dosaktor för relästyrning upp till 16A last och har nollgenomgångsdetektering/brytarskydd. Den kan också användas för styrning av tredjepartsprodukter med ingång för 0–10V eller 1–10V såsom LED-driftdon och HF-don.

Hur koppla Plejd CTR 01?

Montering av Plejd CTR-01 Controllern installeras i apparatdosa bakom tryckknapp och doslock, med hjälp av fäste på vägg eller med DIN-skena. Bra att veta är att vid installation i isolerade eller varma miljöer, eller med flera relän i samma dosa, minskar den totala effekten.

På vilka sätt kan vi reglera belysning?

LED-armaturer ljusregleras mest professionellt via en PWM-signal eller med amplitudmodulering (strömreglering) som genereras analogt eller digitalt. Det sker via anpassad typ av driftdon och ljusregleras via potentiometer, återfjädrande tryckknapp eller styrmodul.

Hur fungerar Plejd-appen?

Med Plejd kan du i din tillhörande app schemalägga belysningen som är ansluten, till att tändas eller släckas vid särskilda tillfällen. Till exempel kan du låta lamporna skapa en skön mysbelysning efter kl 20 på kvällarna, och att släckas av sig själva efter kl 23.

Hur programmerar man Plejd?

Inställningarna gör du enkelt i appen. Ladda ner appen Plejd via App Store eller Google Play. Så snart du strömförsörjt enheten enligt kopplings schemat kan du med appen konfigurera din belysning och ställa in din dimmer så att den passar med inkopplad last. För detta krävs internetanslutning i din telefon.

Hur ansluta Plejd?

Ladda ner appen Plejd via App Store eller Google Play. Så snart du strömförsörjt enheten enligt kopplings schemat kan du med appen konfigurera din belysning och ställa in din LED-driver så att den passar med inkopplad last. För detta krävs internetanslutning i din telefon.