:

Hur blir man en sportagent?

kunskapsaker.com

Innehållsförteckning:

  1. Hur blir man en sportagent?
  2. Hur mycket tjänar en sportagent?
  3. Hur mycket får en agent?
  4. Hur blir man en hemlig agent?
  5. Vad gör man som agent?
  6. Vad gör en spelaragent?
  7. Hur blir man scout i fotboll?

Hur blir man en sportagent?

Många som jobbar som Sportagenter har någon form av juridisk utbildning som bakgrund eller kommer från PR/marknadsföringsbranschen. Det är meriterande om man har erfarenhet av engagemang i någon form av idrottsförening. Det finns även vissa linjer på högskola/universitet som utbildar specifikt till sportagent.

Hur mycket tjänar en sportagent?

33 800 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur mycket får en agent?

Nedan visas ovanstående tabell i en graf för att tydligare visa löneutvecklingen för agent, detaljhandel....Löneskillnader mellan män och kvinnor.

ÅrMedellön kvinnorMedellön män
201737 500 kronor44 400 kronor
201840 100 kronor45 200 kronor
201937 800 kronor44 700 kronor
202040 400 kronor45 500 kronor

Hur blir man en hemlig agent?

Sex steg från analys av område att spionera på, över målsökning av lämplig kontakt, närmande till denne och sedan bli vän med den potentiella agenten. Det är precis som på bio. För säkerhets skull finns det en liten ruta där det står hur du ska göra om du tror att du har blivit utsatt för ett värvningsförsök.

Vad gör man som agent?

En agent är en person som har i uppdrag att samla information om Sverige och svenska förhållanden, och delge informationen till en utländsk säkerhetstjänst. Varje år utsätts personer i Sverige för värvningsförsök, en process som kan delas upp i sex steg.

Vad gör en spelaragent?

En spelaragent är en person som avtalat med en idrottsman om att företräda denne i förhandlingar med arrangörer eller föreningar i samband med kontraktskrivande. En spelaragent kan även fungera som juridisk eller ekonomisk rådgivare i allmänhet.

Hur blir man scout i fotboll?

En bra början är att vara aktiv inom idrottsföreningar och inom den idrotten som man är intresserad av. Ledarskapsutbildning kan vara en utbildning som kan gynna den som vill satsa på att bli en idrottsscout eller att läsa Sport management, som bland annat finns att läsa på högskolenivå.